Comma Group Oy lopettaa toimintansa

Julkaistu 28.3.2013

Varsin ikävä uutinen kolahti sähköpostiimme. Comma Group Oy:n lopettamista ei voi ihan olankohautuksella noteerata. Yritys on toiminut varsin monella osa-alueella Suomen matkailumarkkinoinnin osalta. Esitekuljetukset, tapahtumat, erilaiset matkailujulkaisut sekä matkailun markkinointiportaalit ovat tehneet Commasta monen matkailualueen ja -yrityksen tärkeimmäksi yhteistyökumppaniksi. Yrityksen katoaminen toiminnasta luo ison loven yritysten nykyisiin suunnitelmiin miten tavoittaa kotimaan ja ulkomaan markkinoilla asiakkaat. Kuinka nopeasti mahdollinen kysyntä pystytään tyydyttämään ja Comman toteutuksia alkaakin tekemään joku muu toimija. Se jää nähtäväksi, mutta ennustan että ei kovin nopeasti.

Tässä vielä Marina Krausen, Comma Group Oy:n nykyisen toimitusjohtajan viesti yhteistyökumppaneille:

Yhtiön saneeraushakemuksen käsittelyn pitkän keston myötä on yhtiön liiketoiminnan harjoittaminen vaikeutunut sidosryhmien epätietoisuuden vuoksi. Saneerausmenettelyn alettua on todettu yhdessä saneerausmenettelyn selvittäjän kanssa, että yhtiöllä on erääntyneitä uusia velvoitteita, joiden hoitamiseen yhtiö tarvitsee omanpääomanehtoista rahoitusta.

Selvittäjä on kieltäytynyt jatkamasta saneerausmenettelyä ilman tätä rahoitusta ja päättänyt jättää vireille saneerausmenettelyn keskeyttämishakemuksen.

Koska yhtiön omistajat ja hallituksen jäsenet eivät enää sijoita yhtiöön, on yhtiön johto päätynyt siihen, että se hyväksyy selvittäjän jättämän saneerausmenettelyn keskeytyshakemuksen ja tulee jättämään käräjäoikeudelle oman konkurssihakemuksen.

Kiitämme kuluneista vuosista. On ollut ilo tehdä matkailumarkkinointia kanssanne.

Marina Krause
Toimitusjohtaja"

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on siirtynyt toukokuulta elokuulle, uusi päivämäärä on 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari