COTRI-todistus!

Julkaistu 25.6.2013

Reilu viikko sitten olin Irlannissa valmistumassa COTRI Chinese Outbound Tourism Research Institute -yrityksen kouluttajakoulutuksessa. Kolme päivää olivat mielenkiintoisia ja sain myös samalla nähdä, miten koulutus toteutettiin käytännössä irlantilaisille matkailualan ammattilaisille. 

Tein vastaavan koulutuksen vuonna 2008 Helsingissä. Koulutusohjelma oli silloin hieman erilainen ja sisällöt ovat hieman muuttuneet. Tällä kertaa olin myös toisessa roolissa eli oppimassa opettamaan ja valmentamaan kiinalaisten matkailuun liittyvissä kysymyksissä. Meitä osallistujia oli eri puolilta Eurooppaa ja Yhdysvaltoja. Jokaisella oli jonkinlainen asiantuntemus Kiinaan ja kiinalaisiin, joka teki keskusteluista mielenkiintoisia.

Tulevana syksynä on tarkoituksenni yhdessä Haaga-Helian opettajan, Bo Dong:in kanssa käynnistää nämä koulutukset Suomessa, Baltian maissa sekä Länsi-Venäjällä. Tervetuloa hankkimaan Kiinan matkailun kannukset COTRI-koulutuksen kautta!

 

 

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on siirtynyt toukokuulta elokuulle, uusi päivämäärä on 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari