HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2021 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Julkaistu 12.5.2020

Matka Workshop Day 2021 pre- ja post tour –ohjelmat toteutetaan totutusti osana itse workshop-tapahtumaa. Tavoitteena on tarjota Suomessa ja lähimarkkinoilla noin kymmenen houkuttelevaa ja laadukasta kierrosta/vierailua, joiden kesto on puolesta vuorokaudesta 3 vuorokauteen (2 yötä). Etsimme sopivia matkailukohteita ja -palveluita esiteltäväksi ulkomaisille matkanjärjestäjille sekä matkatoimistojen ja median edustajille. Workshop-tapahtumaan odotetaan noin 200- 250 ostajaa. Pre- ja post tourit sopivat erityisesti matkailualueille, useamman matkailualueen yhteistyöhön tai isommille matkailuyrityksille, joilla on tarjontaa eri kansallisuuksille ja asiakasryhmille. Matka Workshop Day on 20.1.2021 (ja Matka2021 –messut 21.1 – 24.1.2021).

       TOURIEN OSALLISTUJAT

 • 4-7 henkilöä/ryhmä
 • Koko ryhmä yhdestä maasta tai koottuna useammasta eri kansallisuudesta
 • Mukana mahdollisesti myös median edustajia

  OHJELMIEN ALKAMIS- JA PÄÄTTYMISPAIKAT

 • Lähtösatama tai -lentokenttä Suomessa, Helsingin rautatieasema (ml. kuljetukset majoituskohteista), Lappeenranta-Helsinki (vain pre tour, esim. venäläiset osallistujat)
 • Messukeskus (bussi- tai taksikuljetukset)
 • Pääkaupunkiseudun majoituskohteet (bussi- tai taksikuljetukset)

  TEEMAT JA ASIAKASSEGMENTIT

Matkailukohteet ja –yritykset voivat lanseerata uutuuksiaan tai esitellä olemassa olevia palvelujaan eri teemojen ja asiakassegmenttien avulla. Näitä ovat esim. tietyn kesä- tai talviaktiviteetin esittely, hyvinvointiteema, lapsiperheet, tunnetun henkilön tai  asian merkkivuoden esittely, luksusmatkailu, kulttuuri ja tapahtumat, jne. Osallistuvat yritykset  ja  kohteet voivat olla osana isompaa kiertomatkaa. Kohde- ja yritysesittelyjen lisäksi etsimme valmiita, myytäviä tuotepaketteja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUUT

Järjestäjän tehtävänä on suunnitella aikatauluun sopiva ”fully hosted”-ohjelma, jossa hän vastaa ryhmän kuljetuksista, majoituksista, ruoista, ohjelman läpiviennistä sekä kaikista syntyneistä kustannuksista.

JÄRJESTÄJÄN VALINTAAN VAIKUTTAA

 • ilmoittautumisen ajankohta (first-come, first-served) 
 •  ohjelman valmistuminen ja ohjelmakokonaisuuden vetovoimaisuus
 • ulkomaiset ostajat kiinnostuvat ohjelmasta  

Huom!

Järjestävän matkailualueen ja/tai -yrityksen pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana TAI muuten sponsoroimassa/esiintymässä Matka2021 –messuilla JA myyjänä MATKA Workshop Day 2021 -tapahtumassa.

  JÄRJESTELYPALKKIO

Veloitamme yhden pre- tai post tour -ohjelman järjestelypalkkiona 1.500 -  2.500 € + alv 24 %.

Vaihtoehdot ovat:

      1. ToolBox Consulting Oy pidättää oikeuden valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. ToolBox:in henkilökunta ilmoittaa osallistuvien henkilöiden nimet. Matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. Hinta 1.500 + alv 24%

2a. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. Matkanjärjestäjät ovat eri kansallisuuksia (ei kansallisuusrajoitusta; matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksista. ToolBox huomioi kuitenkin toiveet, mutta täyttää muilla kansallisuuksilla, jotta vähimmäisosallistujamäärä saadaan retkelle mukaan (4 – 7)). Hinta 1.900 € + alv 24%.

2b. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joista osa Matkakohteen itsensä ehdottamia matkanjärjestäjiä JA matkanjärjestäjät ovat eri kansallisuuksia (ei kansallisuusrajoitusta; matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. ToolBox huomioi kuitenkin Matkakohteen toiveet, mutta täyttää muilla kansallisuuksilla, jos toivottuja kansallisuuksia ei saada ja jotta vähimmäisosallistujamäärä saadaan retkelle mukaan (4 – 7)). Hinta 1.900 € + alv 24%

3a. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjiä. Matkakohde voi rajoittaa kansallisuuksien määrää. Kansallisuuksia kuitenkin on vähintään hyväksyttävä 3 eri maasta. Hinta 2.500 € + alv 24%

3b. Matkakohde tarjoaa erityisen teemaohjelma matkanjärjestäjille (esim. sauna, perhematkailu, talviaktiviteetti, jne.). Matkakohde voi rajoittaa kansallisuuksien määrää. Kansallisuuksia kuitenkin on vähintään hyväksyttävä 3 eri maasta. Hinta 2.500 € + alv 24%.

Media FAM UUTUUS

Uutuutena on mediavieraiden retkiohjelman toteutus. Tuotamme vuodelle 2021 workshopin yhteyteen noin 10 toimittajan matkan. Toimittajat edustavat eri kansallisuuksia. Järjestämme ryhmälle sekä Pre- että Post Tour –ohjelman. Kestoltaan ohjelman tulisi olla 2 vrk (1 yö) kestäviä.

Järjestelypalkkio:

ToolBox Consulting Oy pidättää oikeuden valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. ToolBox:in henkilökunta ilmoittaa osallistuvien henkilöiden nimet. Matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. Hinta 1.500 + alv 24%

Hintaan sisältyy

 • matkanjärjestäjien, matkatoimistojen tai median edustajien matkajärjestelyt sekä       yhteydenotot
 • viestintä pre- ja post tour –ohjelmista vastaavan yhteyshenkilön kanssa
 • palautteet ohjelmien osalta
 • Matka Workshop Day 2021 Buyers Manualin materiaali ohjelmaan osallistuvista      henkilöistä
 • pre- ja post tour -kohteiden esittely kierrokselle osallistuville ulkomaalaisille      matkanjärjestäjille tai matkatoimistojen edustajille

Hintaan ei sisälly

 • matkanjohtajapalvelut
 • kuljetus-, ruokailu- tai majoituskustannukset lähtöpaikka Helsinki –> vierailukohteet ->  paluupaikka Helsinki. Kaikki ns. siirtymis- ja maapalvelut, ohjelmat, majoitukset ja        ruokailut kohteessa ovat kohteen kustannuksia.

      ILMOITTAUTUMINEN

Jos haluat ottaa täyden hyödyn Matka Workshop Dayn annista, järjestä kohteessasi pre- tai post tour ja vie ulkomaiset ostajat tai medianedustajat paikan päälle tutustumaan alueesi tarjontaan. Etsimme noin 10 Pre- tai Post Tour –kohdetta sekä 2 – 3 Media FAM –kohdetta.

Rekisteröityminen viimeistään 15.09.2020 mennessä, klikkaa linkkiä: https://forms.gle/UXuLSNCj3dqiZTut7

Lisätietoa

Kari Halonen kari.halonen [at] toolboxtravel.fi tai

Mikael Hasegawa mikael.hasegawa [at] toolboxtravel.fi

 

 

Matka Workshop Day 2021
Matka Workshop Day 2021 Pre- ja Post Tour -ohjelmat
Matkailuartikkeli

TourEst 2021 -messut on siirretty helmikuulta 2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari