Ilmainen webinaari 7.5.2020 Japanin matkailumarkkinoista

Julkaistu 23.4.2020

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin, jos olet kiinnostuneet Japanin matkailumarkkinoista. Webinaari keskittyy laajemmin selvittämään murrosta matkailun jakeluteissä Japanissa, japanilaisten ulkomaan matkustusta, asiakassegmenttejä, markkinoinnin kohdennuksia sekä antamaan tilannekatsaus COVID-19 -pandemian vaikutuksiin Japanissa erityisesti matkailuun.

Tilaisuus on ilmainen ja se pidetään englanniksi. Webinaarin osallistujat ovat kaikkialta Pohjoismaista, Baltiasta sekä Länsi-Venäjältä. Webinaarin asiantuntijoina on kutsuttu toimitusjohtaja Kjell Ellefsen, Nordisk Inc. Hän on toiminut aikaisemmin VisitNorway:n maajohtajana Tokiossa. Lisäksi tilaisuuteen osallistuu japanilaisia matkanjärjestäjiä ja tukkukauppojen edustajia. ToolBox:in Mikael Hasegawa on myös yksi puhujista.

Webinaariin on rekisteröidyttävä ja rekisteröitymisen jälkeen saa linkin varsinaiseen webinaariin. Linkki rekisteröitymiseen on englanninkielisen viestin lopussa. Webinaarin osallistujamäärä on rajoitettu 100, joten aikainen ilmoittautuminen mahdollistaa osallistumisen.

Suomessa webinaari alkaa 7.5.2020 klo 11.00 ja sen kesto on n. 1 tunti.

Voit esittää - ja se on toivottavaakin -  etukäteen kysymyksiä puhujille lähettämällä ne englanniksi sähköpostiin: office [at] toolboxtravel.fi. Kysymykset tulisi lähettää viimeistään 5.5.2020 mennessä.

Matkailuartikkeli

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen huomioiminen on hyödyllistä yrityksille

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari