Jääkiekon MM-kisojen vapaaehtoistoiminnan kehittäminen

Julkaistu 12.1.2012

Vuoden 2012 yksi merkittävimmistä urheilutapahtumista on toukokuussa järjestettävät jääkiekon MM-kilpailut Suomessa ja Ruotsissa. Nämähän ovat yhteiskisat ja jatkuvat vielä vuoden 2013 osalta. Ensimmäisenä vuonna pääpaino on Helsingissä ja seuraavana vuonna Tukholmassa.

Vapaaehtoistoiminta on Suomessa järjestettävissä kansainvälisissä ja suurissa kansallisissakin kisoissa ensiarvoisen tärkeää. Ilman vapaaehtoisia moni tapahtuma jäisi toteutumatta. Henkilöstön palkkaaminen nostaisi kuluja huomattavasti. Kuitenkin vapaaehtoistoiminnan kehittämiseen ja jatkuvuuteen on vähän kiinnitetty huomiota. Nyt Liiketalousopisto Helmi, Haaga-Helian ammattikorkeakoulu sekä Suomen Urheiluliitto ovat käynnistäneet koulutusprojektin, jonka avulla koulutettaisiin vapaaehtoistoiminnasta vastaavia henkilöitä kehittämään tätä toimintamuotoa. Mahdollisesti syntyisi jopa rekisteri valtakuntaan, jonka avulla vapaaehtoistoiminta ja sen johtaminen tulisi ammattimaisemmaksi.

Minut on kutsuttu tähän projektiin mukaan ja koulutuspuolen esittelen markkinointimahdollisuuksia ja siihen liittyviä johtamiskäytänteitä. Koulutuspaikkana on Vierumäen Urheiluopisto ja menen sinne jo 14.1. Olen myös myöhemmin keväällä seuraamassa vapaaehtoistoiminnan näyttötutkintoja. Mielenkiintoinen projekti!

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on myös online-tapahtuma 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari