Joulukortti- ja lahjarahat Syöpäsäätiön hyväksi

Julkaistu 12.12.2018

Jatkamme jouluperinnettämme ohjaamalla joulukortteihin ja -lahjoihin varatut rahat suoraan Syöpäsäätin Joulukeräykseen. 

Lahjoitusvaroin toimiva Syöpäsäätiö rahoittaa suomalaista syöpätutkimusta, edistää syövän ehkäisyä ja tukee sairastuneita sekä heidän läheisiään. Syöpäsäätiö on suurin yksityinen kotimaisen syöpätutkimuksen rahoittaja Suomessa. 

Vuonna 2017 Syöpäsäätiö keräsi lahjoituksina ja yritysyhteistyön tuloksena yhteensä 10,2 miljoonaa euroa. Säätiön apurahoilla tuetaan sekä perus- että kliinistä syöpätutkimusta. Lisäksi Syöpäsäätiö edistää syövän ehkäisyä ja varhaista toteamista. Viime vuosina Syöpäsäätiö on rahoittanut muun muassa syövän täsmähoidon kehittämistä, aivokasvainten kuvantamisen ja geenihoidon tutkimusta sekä kasvainten genetiikan selvittämistä.

Syövällä on monesti myös merkittäviä taloudellisia seurauksia – useimmiten tulot pienenevät ja menot kasvavat sairauden myötä. Vaikka yhteiskunta tulee monella tavalla vastaan sairauden kustannuksissa, julkinen turvaverkko ei aina ole riittävä. Säätiön varoja ohjataankin avustuksina vähävaraisille syöpäpotilaille sekä lapsen syöpäsairauden vuoksi vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneille perheille.

Syöpäsäätiö ylläpitää Syöpäjärjestöjen maksutonta valtakunnallista neuvontapalvelua, joka tarjoaa tukea ja tietoa potilaille ja heidän läheisilleen. Ilman lahjoituksia neuvontapalvelun antaminen ei olisi mahdollista.

Henkilökohtaista neuvontaa antavat syöpään erikoistuneet terveydenhuollon ammattilaiset suomeksi ja ruotsiksi. Hoitaja vastaa puhelimeen maanantaisin ja torstaisin klo 10–18 sekä tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 10–15.

Lisää Syöpäsäätiön toiminnasta: https://www.syopasaatio.fi/ 

 

Toivotamme kaikille yhteistyökumppaneille ja matkailuyrityksissä työskenteleville

OIkein Rauhaisaa Joulua! 

ToolBox önskar God Jul och Gott Nytt År 2019!
ToolBox toivottaa Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2019
Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on myös online-tapahtuma 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari