Käräjäoikeus on tänään hyväksynyt Comma Group Oy:n vakauttamisohjelman

Julkaistu 1.3.2013

Comma Group Oy:n toimitusjohtajan Marina Krausen viesti tänään 1.3.2013 

"Jätimme 22.11.2012 Helsingin käräjäoikeudelle yrityssaneeraushakemuksen, joka on tänään hyväksytty. Hakemuksen taustalla on yrityksen taloudellisen tilanteen selvittäminen, vakauttaminen ja tervehdyttäminen. Yrityssaneeraus on lain (HE182/1992 ja HE 152/2006) mukainen menettely, joka tähtää taloudellisen tilanteen välittömään vakauttamiseen mm. siihen sisältyvän rauhoitustilan mahdollistamana sekä joissakin tapauksissa ylivelkaisuuden poistamiseen velkojen leikkauksen avulla.

Yritystoiminta jatkuu normaalisti

Suoma-kiertue 12.-14.3. TURKU-LAHTI-TAMPERE toteutetaan suunnitelmien mukaan. Turkuun on ilmoittunut 73 näytteilleasettajaa ja 270 ostajaa, Lahteen 75 näytteilleasettajaa ja 198 ostajaa ja Tampereelle on tulossa 98 näytteilleasettajaa ja 293 ostajaa.

Kesän LomaSuomi-lehti toteutetaan vanhan mallin mukaan. Se ilmestyy 8.5. Painos on muhkeat 400.000 kappaletta. Uuteen, myös mobiilissa toimivaan nettiversioon kerätään lehdestä kesän parhaat tarjoukset.

Look at Finland Globalin (englanti, saksa, ranska, italia) toinen jakelukierros on täydessä vauhdissa. Look at Finland Venäjä kesä 2013 on jo jakelussa Venäjällä mm. Moskovan ja Pietarin kalastusmessuilla, matkatoimistoissa ja muissa jakelupisteissä (viisumikeskukset, autoliikkeet, kauppakeskukset jne.) Muistattehan toimittaa tietonne venäjänkielisen LAFin nettiversioon.

Tapahtumissa ovat Suoman jälkeen vuorossa LomaSuomi Golf, Upptäck Finland på Skärgårdsmässan Tukholmassa, Murmansk Workshop ja MidnightSun Workshop Espoossa ja Levillä.

Näistä ja kaikista muista ajankohtaisista markkinointiin ja myyntiin liittyvistä toimenpiteistämme löydät lisätietoja kotisivuiltamme www.commagroup.com

Haluan erityisesti kiittää teitä kaikkia, jotka olette myötäeläneet kanssamme nämä kolme kuukautta. Ilman teitä meitäkään ei tarvita. Yhdessä olemme Suomen matkailun menestystekijä!

Yhdessä eteenpäin, sanoi mummo hangessa :-)

Marina 

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on siirtynyt toukokuulta elokuulle, uusi päivämäärä on 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari