Australia

Australia

MATKAILU

Australialaiset matkustavat Euroopassa pitkään. Ei ole epätavallista, että Euroopan kiertue kestää kuukauden tai pidempäänkin. Keskimääräinen Pohjoismaihin suuntautuva matka kestää yli 10 vuorokautta. Yleensä ulkomaan matka käsittää keskimäärin 21 vuorokautta. Näin pitkän matkustusajan mahdollistaa pitkät yhteydet Australiasta muualle sekä neljän viikon vuotuinen loma-aika. Suosituin ajankohta matkustamiseen on heinäkuu-syyskuu. Seuraavaksi merkittävin on huhtikuu-kesäkuu.  Australialaisten viipymä mm. Suomessa on melko pitkä (2,2 vrk vuonna 2018) ja matkailutulo on merkittävä. Pohjoismaissa markkinajohtaja on Ruotsi, mutta Suomi on heti toisena. Noin 5,8 miljoonaa australialaista matkustaa ulkomaille vuosittain. Näistä Eurooppaan tuli 20 % ja tärkeimmät kohdemaat ovat Iso-Britannia, Italia ja Ranska. Lentoyhteydet Pohjoismaihin ovat parhaimmat Finnairin ja One World-allianssin kautta Pohjoismaihin. Vaihtolentokentistä Hong Kong, Singapore ja Bangkok ovat suosituimmat. Myös Dohan ja Dubain lentokentät toimivat hyvin vaihtokenttinä mm. Suomeen tullessa. Yöpymisiä Suomeen kertyy vuosittain noin 50 000. Vuoden 2018 osalta tammi-joulukuu osoitti yöpymisissä kasvua ja yöpymiset olivat jo yhteensä 94 058 yöpymistä, Tilastokeskus 2018). Se on enemmän kuin esim. Belgiasta, Intiasta tai Itävallasta saapuvien matkailijoiden yöpymisten määrät!  
 

TALOUS

Työttömyys on Australiassa melko vähäistä. Maan työttömyystaso on yksi OECD -maiden matalimmista. Talous näyttää kasvavan mm. kaivosteollisuuden johdosta. Rakenteelliset muutokset ovat paikalliselle taloudelle merkittäviä.  Bruttokansantuotteen odotetaan kasvavan vuonna 2020 yhteensä 2,6 %-yksikköä. Samalla työttömyys laskisi edelleen saavuttaen 4,8%-yksikön tason. Inflaation on erittäin matala (1,0%). 
 

SUOSITTELEMME

  • Myyntitapahtumat Australiassa (Brisbane, Melbourne, Sydney)
  • Lentoyhtiön kanssa tehtävä kampanjointi
  • FAM-ohjelmat
  • Mediatyö
  • Cross-marketing –yhteistyö  
  • Luksusmatkailu
     

TOIMENPITEITÄ 2020

Australia Roadshow 2020
Myynti- ja workshop-kiertue Australiaan huhtikuussa 2019. Myyntitoimenpiteet kohdentuvat itärannikon merkittävimpiin kaupunkeihin, jossa tärkeimmät Pohjoismaita myyvät matkanjärjestäjät. Tavoitteena kasvattaa Suomen myyntiä 5 % yöpymisissä (noin 3 000 yöpymistä) vuonna 2020. Lisäksi kutsumme paikallista mediaa tapaamisiin. Brisbanessa, Melbournessa sekä Sydneyssä workshop-tapahtumat. Lisäksi Melbournessa muutama myyntikäynti ja/tai matkanjärjestäjän koulutustilaisuus. Uutuutena myyntitapahtuma Tasmaniassa. Tasmanian tilaisuus järjestetään osavaltion pääkaupungissa Hobartissa. Tapahtumiin osallistuu myyjiä Suomen lisäksi muista Pohjoismaista, Baltian maista sekä Länsi-Venäjältä.
Aika: 30.03 - 02.04.2020
Paikka: Brisbane, Melbourne, ja Sydney, Australia. Lisävierailumahdollisuus Hobart, Tasmania, Australia.
Hinta:
Early Brid hinnat voimassa 30.11.2019 saakka

3 900€ + alv 24% / osallistuja / yritys
1 900€ + alv 24% / 2. osallistuja samasta yrityksestä
Hinta sisältää: Myynti- ja workshopjärjestelyt Brisbanessa, Melbournessa ja Sydneyssä, workshop-pöytä, ostajakäsikirja, ToolBoxin edustajan palvelut, Australian sisäiset lennot myyntikiertueen ajan  31.3 - 3.4.2019. 
Hintaan ei sisälly: Matka- ja ruokailukustannukset, rahtikustannukset, retket Australiassa.  Majoitukset ovat 4 tähden hotelleissa, joihin sisältyy aamiainen. Workshopit pyritään järjestämään majoituskohteiden yhteydessä tai niiden läheisyydessä. Majoituskustannukset ToolBoxin tarjoamissa majoituskohteissa myyntikiertueen ajan 29.3 - 3.4.2019 yhden hengen huoneissa. Tasmanian workshop-tapahtuma.                                                                                                 Huom
Jos haluat yöpyä omissa majoituskohteissa tarvitset yöpymisvaraukset seuraavasti; Sydney 29.3 - 31.3 ja 2.4 - 3.4.2020. Brisbane 31.3 - 1.4.2020. Melbourne 1.4 - 2.4.2020.  Jos et ole Suomen kansalainen, kannattaa tarkistaa Australian viisumisäännöt. 
Suosittelemme Australiaan tuloa esim. jo 29.3 aamulla, jotta tottuminen aikaeroon olisi helpompaa. Jos haluat pidentää oleskeluasi Australiassa voimme suositella mm. käyntiä Sydneyn pohjoispuolella sijaitsevalle viinialueelle (päivän kestävä retki). Tai viettää viikonloppua Tasmaniassa.
Ohjelma toteutetaan vähintään neljälle osallistujalle.
Lisähinnasta:
Kahden hengen huone yhden hengen käyttöön (DSU), kahden hengen huone. Kysy tarjoustamme majoituskohteistamme.                                                Tasmanian workshop 3.4.2019: 900€ + alv 24%. Yksi edustaja/yritys. Lisähenkilö samasta yrityksestä450€ + alv 24%. Sisältää lennot Melbourne - Hobart 2.4 ja Hobart - Sydney 4.4, myynti- ja workshop-järjestelyt, workshop-pöytä, ostajakäsikirja, ToolBoxin edustajan palvelut, 
Ohjelma:
30.3 Sydney. Kokoontuminen ja infotilaisuus Australian markkinoista ja Roadshow:n ohjelmasta. Workshop illalla. Yöpyminen kaupungissa.
31.3 Sydney - Brisbane. Brisbane workshop iltapäivä ja alkuilta. Yöpyminen kaupungissa.
1.4 Brisbane - Melbourne. Siirtyminen Melbourneen aamulla, iltapäivällä ja alkuillasta workshop. Yöpyminen kaupungissa
2.4 Melbourne. Myyntikäynnit sekä koulutukset eri matkanjärjestäjäjille. Yöpyminen Melbournessa TAI iltalento Tasmanian Hobartiin. Yöpyminen Hobartissa.
3.4. Melbourne - Sydney -lento aamulla. Workshop-kiertue päättyy Sydneyn Kingstonin lentokentälle.                                                                                         3.4. TAI iltapäivä workshop Hobartissa. Yöpyminen Hobartissa. Workshop-kiertue päättyy Sydneyn Kingstonin lentokentälle.
4.4 Hobart - Sydney. Iltapäivälento Sydneyn (n. 5 tuntia). 
Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Viimeistään 31.1.2020, office [at] toolboxtravel.fi

AIME “Asia-Pacific Incentives and Meetings Expo” 2020
Incentive-tapahtuma, jossa ostajat ovat Australiasta ja Tyynenmeren alueelta. Yli 4 000 ostajaa sekä median edustajaa.
Aika: 17. - 19.2.2020
Paikka: Melbourne, Australia
Hinta: 3 250€ + alv 24 % / yritys (yksi edustaja)      
Hinta sisältää:
Tapahtuman järjestelyt, Green North -osasto, osallistujamanuaalit, etukäteistapaamiset
Hintaan ei sisälly:  Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom:   
Vähintään neljä osallistuvaa yritystä. Mahdollisuus järjestää myyntikäyntejä. Hinta 350€/henkilö/päivä
 

World Travel Expo UUSI
Tapahtuma on ammattilais- ja kuluttajatapahtuma. Noin 20 000 - 30 000 vierailijaa.
Aika:  Kesäkuu 2020
Paikka: Sydney
Hinta:
2 450€ + alv 24 % / yritys (yksi edustaja yrityksestä)
Hinta sisältää:  tapahtuman järjestelyt, myyntiosasto, myyntimanuaalit ja ostajien ohjelman koordinointi
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom: 
Vähintään neljä osallistuvaa yritystä tarvitaan tapahtuman toteuttamiseksi. Mahdollisuus järjestää myyntivierailuja. Hinta 350€/osallistuja/päivä.
 

Luxperience
Luxperience on ainoa eteläisellä pallonpuoliskolla toteutettava luksusmatkailuun keskittyvä tapahtuma. Ostajat saapuvat erityisesti Australian, Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren alueelta. 
Aika:  Lokakuu 2020
Paikka: Sydney, Australia
Hinta: 4 900€ + alv 24%
Hintaan sisältyy: Green North -osaston esittelypöytä, asiakaskontaktointi ja tapaamisten järjestäminen
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom:
Luxperience on osa luksusmatkailukampanjapakettia ja se on mahdollista yhdistää Cannesin ja Dubain myyntitapahtumiin osana pakettia, jolloin tapahtuma on edullisempi.

Matkailuartikkeli

Kutsu: TourEst 2020 - rekisteröinti päättyy 20.12.2019

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari