Pohjois-Amerikka

Pohjois-Amerikka


Pohjois-Amerikassa huomio ymmärrettävästi kiinnittyy Yhdysvaltoihin, mutta Kanada on lähtämaana myös mielenkiintoinen ja varsinkin kesällä sieltä mahdollistuu suorat lennotkin Helsinkiin.
 

Kanada

Kanadassa taloudellinen taantuma vaivaa kuten se tekee globaalistikin. Kanadan vienti on paljolti riippuvainen Yhdysvaltain tilanteesta, joten taantumasta poispääsy tapahtuu pitkälti samassa tahdissa naapurimaan kanssa. Yksityinen kulutus kasvaisi hieman yhdysvaltalaisia enemmän, 0,9 %. Samoin on tilanne BKT:n kasvun osalta, jossa on odotettavissa nousua 0,7 %.

Kanadan yöpymisluvut, viipymä ja matkailutulo ovat sellaisia, että ko. markkinaa kannattaa alkaa seurata tarkemmin tulevien vuosien myötä. Kanadassa voisi helposti hoitaa samoja toimenpiteitä kuin USAssa. Ongelmana on saavutettavuuteen liittyvät asiat. Finnairilla on ollut kesäisin Torontosta suora lentoyhteys Helsinkiin.
 

SUOSITTELEMME

 • Kampanjat Finnairin kanssa kesäsarjojen osalta
 • Media- ja PR-tapahtumat Kanadassa
 • Matkanjärjestäjä- ja matkatoimistovierailut Kanadassa
 • Viraalimarkkinointi sosiaalisessa mediassa
 • Vierailujen järjestäminen Suomessa matkanjärjestäjien, matkatoimistojen ja median edustajille
   

Yhdysvallat

Yhdysvalloissa talous on elpynyt jo vuoden 2009 puolesta välistä lähtien. Yritysten voittomarginaalit ovat lähteneet nousuun erityisesti rahoitussektorilla. Talouskehityksen vauhdin kuitenkin oletetaan olevan vielä v. 2011 vaatimatonta, koska kotitaloudet vielä yrittävät päästä omista talouskurimuksistaan eroon. Myös työttömyyden uskotaan vähenevän hitaasti. Vuoden 2011 osalle työttömyyden ennustetaan jäävän 8,9 %:n. Inflaatio olisi EU:n tasoa, ollen 1,1 %. BKT kasvaisi vaatimattomat 1,2 % vuonna 2011. Yksityisen kulutuksen osalta tilanne pysyy entisellään eli vastaa lähes vuoden 2010 tasoa. 

Matkailu Suomeen on pääsääntöisesti kesäpainotteista, jolloin mm. isot kiertomatkasarjat alkavat toukokuusta ja päättyvät syyskuussa. Tavoitteena olisikin kehittää Helsingin tunnettuutta talvimatkailun osalta. Yhdysvalloissa on päämarkkinat Itärannikolla, Suurten järvien alueella sekä Länsirannikolla.   

American Airlinesin uusi lentoyhteys on hyvä mahdollisuus saada paremmin Suurten järvien alueen kuluttajia tulemaan Helsinkiin.
 

SUOSITTELEMME

 • Media- ja PR-tapahtumat Yhdysvalloissa
 • Matkanjärjestäjä- ja matkatoimistovierailut ja -tapahtumat
 • Risteilyvarustamovierailut
 • Matkanjärjestäjä, matkatoimisto ja mediavierailut Suomeen
 • Kampanjointi sosiaalisessa mediassa
 • Cross-marketing -kampanjat
 • Kampanjat sosiaalisessa mediassa
   

TOIMENPITEITÄ 2018

Sähköpostisuorat (E-blitzes)
Lähtetään noin 84,000-90,000 amerikkalaiselle ja kanadalaiselle matkatoimistolle herättämään kiinnostusta nettisivuihin ja sosiaaliseen mediaan, nostamaan tärkeimpiä teemoja ja inspiroimaan heitä suosittelemaan kohteita asiakkalleen. Viestien keskimääräinen avaamisprosentti vaihtelee 10-20 %. Viesti voidaan myös räätälöidä suoraan MICE- tai kuluttajamarkkinoille, mutta ne ovat kalliimpia.   
Hinta: Noin 3 000€ +alv 24 %           
                                                                              

Projektinhallinta
Autamme suunnittelemaan tehokkaan viestin, jossa on koukuttavat otsikot ja erottuva, yksinkertainen muotoilu. Ammattilaisilla ei ole aikaa lukea pitkä viestejä. Viesti voidaan myös räätälöidä tietyille ryhmille: FIT, ryhmät, luksus, special interest, seksuaalivähemmistöt jne.
Hinta: Noin 2 500€ - 3 000€  + alv 24 %
 

Lehdistötiedotteet
Valikoiduille ammattilehdille huomiotaherättävä lehdistötiedote ja matkanjärjestäjälle suorapostitus tarjoten tietoa tulevaisuuden tuotekehittelyä varten.                                                                                                                                    
Hinta: Neuvoteltavissa erikseen
 

Yhteistyökumppanimme:

Global Marketing Initiative Inc., Kerstin Nordin

 

Kuva: Visit Helsingin kuvapankki

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun digitalisaatio -seminaari ja workshop 15.5.2018

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel marketing & consulting on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox-travel marketing & consulting
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä