Matkailun verkostoyliopistoa 20 vuotta!!

Julkaistu 11.6.2015

Itsekin päässyt opiskelemaan aikoinaan Matkailualan verkostoyliopiston perus- ja aineopintoja ja niistä monista "valaistuneena" voin suositella kaikille matkailualalta uraa pohtivalle MAVYa.

Matkailualan verkostoyliopiston (lyhenne MAVY) toiminta käynnistyi vuonna 1995 Etelä-Savon maakuntaliiton kehittämishankkeena, jota rahoittivat Euroopan unionin sosiaalirahasto ja opetusministeriö. Vuonna 2001 hankevaih päättyi ja siitä rakennettiin nykyisen Opetus ja kulttuurimnisteriön rahoittama verkostomainen yksikkö. Toiminnassa ovat olleet mukana kaiken kaikkiaan 17 yliopistoa. Toimintaa koordinoi Itä-Suomen yliopiston Matkailualan opetus ja tutkimuslaitos Savonlinnassa. Toiminnan kivijalkoina ovat alusta asti olleet opetuksen monitieteisyys, elinkeinoyhteydet ja kansainvälisyys.

Matkailualan verkostoyliopisto mahdollistaa jäsenyliopistojen opiskelijoille matkailualan monitieteisten sivuaineopintojen suorittamisen. Se ei itsessään tuota maistereita matkailualalle. Opiskelija voi sisällyttää Matkailualan verkostoyliopistossa suorittamansa opinnot tutkintoonsa joko sivuaineopintointa (perus- ja aineopinnot) tai integroituina muiden aineiden arvosanaopintoihin (syventävät ja jatko-opinnot).

Matkailuartikkeli

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen huomioiminen on hyödyllistä yrityksille

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari