MeetFinland 2014 - suomalaisia myyjiä ilmoittautunut jo mukavasti

Julkaistu 15.7.2013

Vaikka vielä yli puoli vuotta aikaa seuraavaat MeetFinland-tapahtumaan kaiken aikaa järjestelyt etenevät.

1. Suomalaisia myyjiä o n jo 1/3 ostaneet oman pöytänsä tapahtumasta. Ehtonahan on, että yrityksen on oltavat joko pää- tai alanäytteilleasettajana Matka2014 -messuilla.

2. Ulkomaisille ostajille on lähtenyt Funmedia Oy:n toimesta yli 6000 matkanjärjestäjä- tai matkatoimistoedustajalle kutsu saapua tapahtumaan. Odotettavissa on saman verran ulkomaisia ostajia kuin viime vuonnakin eli 120. Lisäksi on huomioitavaa, että samaan aikaan järjestetään osana Suomen Messujen Workshop Day-tapahtumaa Global Workshop, joka keskittyy outbound-matkailuun.

3. ToolBox:in toteuttamat pre- ja post-tour-ohjelmat ovat saaneet jo lukuisia ehdotuksia. Ensimmäiset pre-tour-ohjelmat esitellään osallistuville ostajille jo heinäkuun aikana. Tavoitteena olisi saada 10 erilaista ohjelmaa, joihin ulkomaiset ostajat sekä median edustajat voivat osallistua. Kohde- ja tuote-ehdotuksia otetaan vastaan aina 15.8 saakka.

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on siirtynyt toukokuulta elokuulle, uusi päivämäärä on 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari