Pietarissa uusi pormestari, matkailurahoitus pienentynyt

Julkaistu 29.10.2011

Kävin Pietarissa tervehdyskäynnillä 21.10.2011 ja tapasin Pietarin matkailumarkkinoinnista ja -kehittämisestä vastaavia henkilöitä. Pietarin pitkäaikainen pormestari, Valentina Matvienko, sai kutsun tulla Moskovaan, Duumaan töihin. Näin avautui paikka uudelle pormesterille Georgi Poltavtsenko:lle.

Uusi pormestari on noudattanut varsin samalaista kaavaa kuin aikaisemmatkin uudet kaupungin johtohenkilöt. Hän on kuulemma pysäyttänyt eri hankkeet - mm. Pietarin lentokentänkin kehittämissuunnitelmat. Hän haluaa jättää hankkeisiin oman puumerkkinsä ja tarkastella, että ne ovat hänen mieleensä. Muut matkailuhankkeet ovat jäässä. Pietarin matkailuviranomaisten panostukset siten erilaisiin yhteistyöhankkeisiin suomalaisten toimijoiden kanssa voi täten olla haasteellista. Yleensä uusi pormestari syrjäyttää tärkeimpien kaupungin osastojen ja virastojen johtajat sekä täyttää uudet, vapautuneet paikat omilla edustajillaan. Tätä ei ole vielä tapahtunut kuitenkaan. Tässä mielessä olen toivekkaalla mielellä, että hyvä ystäväni Marianna Ordzhonikidze voi jatkaa tehtävässään vielä tulevaisuudessakin. Valitettavasti en tavannut häntä Pietarissa. Hänkin oli Moskovassa käymässä...

 

Matkailuartikkeli

Summer Fun Finland Workshop 2020 on myös online-tapahtuma 31.8.2020

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari