Summer Fun Finland Workshop 2020 on myös online-tapahtuma 31.8.2020

Julkaistu 13.5.2020

Kesän ainoa workshop-tapahtuma Suomessa on nyt myös online-tapahtuma. Ulkomaiset matkanjärjestäjät voivat tavata suomalaisia matkailupalveluiden myyjiä etänä uuden palvelumme myötä. Ne, jotka ovat jo ilmoittautuneet tapahtumaan myyjäksi ja saapuvat Messukeskukseen 31.8 (Offline Workshop), voivat tavata tapahtumaan saapuneita ulkomaisia ostajia että myös neuvotella etänä niiden ostajien kanssa, jotka eivät päässeet paikalle (Online Workshop). 

Molemmat tapahtumat ovat 31.8.2020, mutta aikatauluissa on eroja. Offline Workshop on klo 10.00 - 17.00 ja Online Workshop klo 08.00 - 17.00. Jälkimmäisen eri aikataululla pyritään tavoittamaan Australiassa, Tyynenmeren alueella ja Itä-Aasiassa olevia ostajia.

Online Workshop-tapahtumaa varten myyjän on tuotava oma kannettava tietokone, iPad tai älypuhelin etäyhteyttä varten. Järjestäjinä me tarjoamme etäyhteyteen järjestelmän, joka on ladattavissa myyjien käyttämille laitteille. 

Hinta

Ne, jotka ovat ilmoittautuneet ns. Offline Workshop -tapahtumaan, saavat Online Workshop -tapahtumaan osallistumisen ilmaiseksi. Hinta on 890 euroa + alv 24 %. Myyjä voi näin täydentää tapaamislistaansa myös etäyhteyden päässä olevilla tapaamisilla. Messukeskukseen pääsee valmistelemaan omaa myyntipöytäänsä klo 07.00 - 08.00 välisenä aikana. 

Ne, jotka haluavat osallistua vain Online Workshop -tapahtumaan, hinnoittelu perustuu kahteen kriteeriin: 1. Perusmaksu (järjestelykustannus) ja 2. Tuntihinta. Myyjällä on mahdollisuus valinta haluamansa määrä tunteja ulkomaisten ostajien tapaamiseen klo 08.00 - 17.00 välisenä aikana. Hinnat vahvistetaan toukokuun loppupuolella, kun etäyhteysjärjestelmä on valittu. Luonnollisesti Online Workshop -tapahtumaan osallistuvat myyjät eivät voi tavata paikalle tulleita Offline Workshop -tapahtuman ostajia.

Pre and Post Tours

Tarjoamme Pre- ja Post Tour -retkien järjestelyjä erityisesti niille myyjille, jotka osallistuvat Offline Workshop osuuteen. 

COVID-19 pandemian eteneminen ja workshop-tapahtuman toteutus

Meillä on valmiuksia muuttaa workshop-tapahtumaa pandemian tilanteesta riippuen joko olemalla vain Offline Workshop, Offline - Online -tilaisuuksien yhdistelmä tai pelkästään Online Workshop. Teknisesti ja käyntännöllisesti tilaisuus voidaan toteuttaa turvallisesti 31.8.2020.

Lisätietoja: office(at)toolboxtravel.fi 

Matkailuartikkeli

TourEst 2021 -messut on siirretty helmikuulta 2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari