TTG Incotri - Italian "suurin ja kaunein"

Julkaistu 3.6.2015

Italian markkinoiden merkityksestä Suomen markkinoille. Tarkastelussa viime vuosi, 2014.

-          kokonaisyöpymiset 122 919; isoin volyymi Pääkaupunkiseudulla 55 394, heikoin Järvi-Suomen alueella 19 191

-          keskimääräinen viipymä, paras viipymä on Rannikkoseudulla 2,48, heikoin Pääkaupunkiseudulla 1,95

-          markkinajohtajuus; Pääkaupunkiseudulla lähes koko vuoden, mutta joulukuussa se siirtyy Lappi-Kuusamo –alueelle

 

TTGIncontri on Italian markkinoille todella haluavalle hyvä paikka vaikuttaa lähellä kuluttajapintaa vaikka tapahtuma on puhtaasti B2B-tilaisuus.

Tapahtumassa italialaiset matkanjärjestäjät kontaktoivat erityisesti alueellisesti merkityksellisiä matkatoimistoja. Italiassa sekä matkanjärjestäjät ja niiden matkatoimistoverkostonsa ovat hyvin alueellisesti keskittyneitä. Jakeluteiden markkinat ovat Italiassa pirstaleisia. Riminissä järjestettävässä tapahtumassa suomalainen matkailuelinkeino voi sekä liittoutua eri matkanjärjestäjien kanssa ja tarjota matkatoimistoille matkapakettejaan huomioiden molemmat sesongit. Samalla tapahtumassa ovat Italian tärkeimmät matkanjärjestäjät kaikki paikan päällä. Ajankohta on hyvä huomioiden talven 2015/2016 markkinointi matkatoimistoille ja erinomainen kesä 2016 sesongin osalta huomioiden sekä matkatoimistot ja matkanjärjestäjät. 

Teemme osallistuvista suomalaisyrityksistä ja matkailualueista pari viikkoa ennen tiedotteen markkinoille, jotta ostajilla olisi etukäteen tietoa osallistuvista yrityksistä. Italiankielinen ja markkinat hyvin tunteva edustajamme osallistuu tapahtumaan helpottamaan kontaktointia.

Aika ja paikka 8.-10. lokakuuta 2015, Rimini, Italia

Osallistumismaksu 2.800 € + alv 24 % (yksi osallistuja).

Osallistumismaksu sisältää Ilmoittautumisjärjestelyt ja apua majoitusvarauksessa. Tiedotteen tärkeimmille Pohjoismaihin tuotantoa tekeville matkanjärjestäjille 2 vk ennen messuja. Jaetun tiskin toisen suomalaisen yrityksen kanssa pohjoismaisella osastolla. Edustajamme tuen ja läsnäolon messujen aikana. Osallistumisen tarjoiluineen pohjoismaiselle illalliselle (mukana osaston näytteilleasettajat ja tärkeimmmät Pohjoismaihin tuotantoa tekevät matkanjärjestäjät).

Osallistumismaksu ei sisällä Matkoja, majoitusta, ruokailua (em. illallista lukuun ottamatta). Ilmoittautumiset 30.6. mennessä osoitteella office [at] toolboxtravel.fi Kysy lisää: Kari Halonen, kari.halonen(at)toolboxtravel.fi

Matkailuartikkeli

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen huomioiminen on hyödyllistä yrityksille

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari