Tuemme jälleen Syöpäsäätiötä sen työssä

Julkaistu 19.11.2019

Olemme vuodesta 2012 lähtien tukeneet Syöpäsäätiön toimintaa lahjoittamalla joululahjoihin ja -kortteihin aikaisemmin sijoittamamme varat. Koemme Syöpäsäätiön työn hyvin arvokkaaksi.

Tuki syöpätutkimukselle kasvaa, kiitos kuuluu Sinulle!


Syöpäsäätiö jakaa tänä vuonna tutkimusrahoitusta lähes 7,3 miljoonaa euroa syöpätutkimuksen edistämiseksi. Kiitos ennätyssummasta kuuluu sinulle! Tukesi avulla tutkijat kehittävät tälläkin hetkellä syövän ehkäisyä, toteamista ja hoitoja, joilla pelastetaan henkiä.

Saamamme lahjoitukset ovat aivan keskeisessä roolissa siinä, että tutkijat voivat tehdä huippututkimusta esimerkiksi uusien syöpähoitojen kehittämiseksi. Tänäkin vuonna yliopistosairaaloissa tehtävä kliininen syöpätutkimus sai huomattavan määrän apurahoja, mikä on tärkeää julkisen rahoituksen leikkausten vuoksi.

Rahoitusta on myönnetty merkittävästi yleisimpien syöpien, kuten rintasyövän ja eturauhassyövän tutkimukselle. Roosa nauha -keräysvaroista tuettiin tutkimusta 1,6 miljoonalla eurolla. Kolmasosa Syöpäsäätiön myöntämästä tutkimusrahoituksesta myönnetään kuitenkin tutkimukseen, jossa ei ole kohteena mikään erityinen syöpätyyppi.

Pienistäkin summista kasvaa yhdessä valtava potti. Sinun tukesi ansiosta tutkimustyö voi jatkua.

Lämmin kiitos, että olet mukana tukemassa syöpätutkijoiden työtä.

Hyvää talvenaikaa toivottaen,
Sakari Karjalainen
Pääsihteeri

Mikä on ajankohtaista syöpätutkimuksessa? Lue apurahatiedote täältä!

Matkailuartikkeli

Matkamessut siirtyy toukokuulle 2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari