Valmennus

Valmennus

ToolBox tarjoaa sekä yritysvalmennusta, kursseja ja koulutuskokonaisuuksia palvelu- ja matkailualan oppilaitoksille sekä strategista tukea matkailualan alueorganisaatioille ja kansallisille järjestöille.

Oppilaitokset

Erityisosaamisena laatukoulutukset, matkailupalvelujen tuotteistaminen, matkailumarkkinointi, asiakaspalveluketjut, strategiat ja strateginen johtaminen, päivittäisjohtaminen, matkailuyrityksen ja -kohteen brändiprosessi.

1. Matkailukohteen johtaminen (suomi tai englanti)

2. Matkailukohteen strateginen suunnittelu (suomi tai englanti)

3. Matkailukohteen markkinointi (suomi tai englanti)

4. Kansainvälinen matkailumarkkinointi (suomi tai englanti)

5. Matkailukohteen brändi (suomi tai englanti)

6. Aasian matkailumarkkinat mm. Arabiemiraatit, Etelä-Korea, Intia, Japani, Kiina (ml. Hongkong), Singapore ja Taiwan (suomi ja englanti)

7. ALV-koulutus (suomi)

8. PK-yritysten johtaminen (suomi ja englanti)

9. Opinnäytetyöt (suomi ja englanti)

10. Kiinan ulkomaan matkailuun erikoistunut "Chinese Tourist Welcome" -valmennus (2 päivää). Sertifioitu. Joko englanniksi ja suomeksi. 

Matkailualan alueorganisaatiot

Yritysten laatukoulutukset, yritysten palvelun kehittämiseen liittyvät luennot, seminaarit, konsultoinnit. Matkailukeskuksen strategiset toimenpiteet (esim. kilpailija-analyysit, selvitykset alueen kapasiteeteista, matkailukysyntäkartoitukset, matkailuparlamentit, strategian ja skenaarioiden laadinta). Matkailukohteen tai -yrityksen brändiprosessi.

Uutuus: Main Entrance -koulutus matkailuyrityksiin tuleville nuorille aikuisille. Kesto 2,5 päivää. Sisältää matkailutoimialaan ja alueelliseen matkailuilmiön tiedostamiseen, asiakaspalveluun, opastamiseen, huonesiivoukseen, ruokahygieniaan ja ruokailuetiketteihin liittyvää valmennusta. 1. päivän koulutus tapahtuu englannin kielellä.

Hallitse matkailun jakelutiejärjestelmät,1 950€ / 6 päivää. Valmennuspäivät sisältävät viestinnälliseen saavutettavuuteen, kuluttajamarkkinointiin, perinteiseen- sekä online- matkanjärjestäjien toimintaan liittyvää koulutusta. Sähköinen liiketoiminnan tarkastelu kansallisesta ja kansainvälisestä näkökulmasta. Koulutuskielet suomi ja englanti.

Kansainvälinen Chinese Tourist Welcome -koulutus, kolme eri tasoa Kiinan matkailumarkkinoiden, asiakastuntemuksen ja kulttuurienvälisen viestinnän osalle. Toteutetaan yhteistyössä Haaga-Perhon kanssa. Ota yhteyttä Tom Källroos, tom.kallroos(at)haagaperho.fi.  Chinese Tourist Welcome –koulutus on yksi kansainvälisen tutkimusinstituutin, COTRIN toteutuksista. ToolBox -travel marketing & consulting on COTRIn partneriyritys Baltiassa, Pohjoismaissa ja Venäjällä.

Kansalliset ja kansainväliset järjestöt

Matkailuun perustuvien selvitysten toteuttaminen ja siihen kytketty julkistaminen. Matkailuseminaarien kokoaminen ja käytännön toteutus. Kohdennetut selvitystyöt.

Tähän mennessä olemme olleet mukana mm. seuraavien tapahtumien toteuttamisessa:
COTRI (Chinese Outbound Tourism Research Institute) seminaarit koskien Kiinan matkailumarkkinoita, Skål International Helsinki ry:n matkailuseminaarit (sähköinen liiketoiminta, perhematkailu merkitys Suomessa, tulevaisuuden kokoukset, HLBT-matkailu) ja Lomalaidun ry. (Suomen kylämatkailu ja kansainväliset markkinat sekä matkailupalveluiden tuotteistaminen, Kylämatkailun ABC-opas).

Matkailuyritykset

Yritysten asiakaspalveluketjut, laadunparannusprosessi, matkailutuotteiden kehittäminen, matkailumarkkinointiin oikeat välineet ja vientirengastoiminta. Yrityksen brändin kehittäminen ja jalkauttaminen.

Uutuus: Main Entrance -koulutus matkailuyrityksiin tuleville nuorille aikuisille. Kesto 2,5 päivää. Sisältää matkailutoimialaan ja alueelliseen matkailuilmiön tiedostamiseen, asiakaspalveluun, opastamiseen, huonesiivoukseen, ruokahygieniaan ja ruokailuetiketteihin liittyvää valmennusta. 1. päivän koulutus tapahtuu englannin kielellä.

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin tällä sivulla olevan Ilmoittaudu-linkin kautta.

Lisätietoa: office [at] toolboxtravel.fi

 

Kuva: Visit Helsinki kuvapankki 

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun digitalisaatio -seminaari ja workshop 15.5.2018

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel marketing & consulting on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox-travel marketing & consulting
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä