CHINESE TOURIST WELCOME-koulutus

CHINESE TOURIST WELCOME-laatukoulutusohjelma on suunniteltu erityisesti matkailualalle ja Kiinan markkinoiden tuntemiseen. Taustalla on kansainvälinen COTRI-koulutusjärjestelmä ja -standardi. COTRI-koulutus voi soveltua Kiinan markkinoille suunnitteleville yrityksille tai jo siellä oleville. COTRI-koulutuksesta on hyötyä mm. markkinoinnista ja myynnistä  vastaaville henkilöille sekä asiakaspalvelutehtävissä oleville työntekijöille. COTRI-laatujärjestelmää voi hyödyntää myös omassa yritysmarkkinoinnissaan laatusertifikaatin muodossa.

CHINESE TOURIST WELCOME-koulutus jakaantuu kolmeen eri tasoon: 

  • Pronssitaso (Bronze Level)
  • Hopeataso (Silver Level) ja
  • Kultataso (Gold Level)

Koulutuskokonaisuudet tapahtuvat joko verkko- tai lähiopetuksena.

ToolBox-travel marketing & consulting -yrityksellä on yksinoikeus Suomessa toteuttaa tätä koulutusohjelmasisältöä. Yritys myös hallinnoi muualla Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä CHINESE TOURIST WELCOME-koulutuksen toteutuksia ja laatusertifikaattia.

Koulutus toteutetaan yhteistyössä Haaga-Perhon kanssa.

Lisätietoa: office [at] toolboxtravel.fi 

Matkailuartikkeli

Kutsu: Maaseutumatkailu workshop 16.8.2018 Helsingissä

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel marketing & consulting on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox-travel marketing & consulting
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä