Yritys

ToolBox-travel marketing & consulting jo nimensä mukaisesti on lähtenyt alusta pitäen kansainvälisyyteen. Yrityksen nimen takana on suomalaista matkailualan osaamista yli 20 vuoden ajalta. Tavoitteena on tarjota matkailun toimialalle vaihtoehtoja matkailun tuotekehitykseen, alueelliseen strategiseen suunnitteluun kuin yritysten kansainvälistymisponnistuksille. Tällä hetkellä alueiden ja matkailukeskusten oman imagon ja brändin rakentaminen on ajankohtaista. Toisaalta vastuullisen liiketoiminnan ajatusten integroiminen matkailuyritysten palveluosaamiseen koetaan haasteena. Viime aikoina olemme itse kiinnostuneet Slow Travel -teemasta. Miten matkailijan aikakäsitettä ja elämyksellisyyden kokemista voidaan rinnastaa toisiinsa? 

Panostamme vahvasti verkostomaiseen kokemiseen ja yhteistyöstä saataviin hyötyyn. Olemme luoneet kotimaisen ja ulkomaisen matkailualan osaajien verkoston, jossa sekä osaamista että kokemusta palvelu- ja matkailualalta on runsaasti. Matkailualan "Harmaat Eminenssit" voisi olla yksi kuvaava nimitys ryhmälle, mutta toisaalta asiantuntijamme eivät missään tapauksessa ole "harmaita" persoonaltaan. 

Kansainvälisyys on nähtävillä ToolBox'in tarpeesta hakeutua myös kansainväliseen järjestötoimintaan ja halusta päästä vaikuttamaan matkailun kehittämiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Varsinkin matkailututkimuksen ja matkailutrendien osalta jäsenyydet antavat laajan näkökulman moniin paikallisiin kehittämisen kohtiin ja ongelmiin. 

Haluamme tarjota myös ponnahduslaudan matkailualan opiskelijoille, matkailualalla uusia suuntia etsiville henkiöille tarjoamalla työmahdollisuuksia projekteissa, selvitystöissä sekä markkinointitoimenpiteissä. Arvostamme matkailualan koulutusta ja toivommekin, että kaikki koulutuksen hankkineet työllistyisivät myös alalle. 

ToolBox-travel marketing & consulting

Laskutus: Kurkimäentie 23 D 30, 00940 Helsinki  

Puhelin

050 – 375 1328

E-mail

kari [dot] halonen [at] toolboxtravel [dot] fi

office [at] toolboxtravel [dot] fi

Facebook

Facebook/Toolboxtravel

Linkedin

Ryhmät:
Finland travel marketing & consulting
Helsinki tourism marketing & development

Twitter

HelsinkiFunClub

Y-tunnus

1625713-4

Share this