Historia

ToolBox-travel marketing & consulting perustettiin vuonna 2000. Yrityksen lähtökohta oli tuottaa matkailukoulutusta sekä osallistumisia matkailuseminaareihin. Koulutusten painopiste olivat alueelliset matkailustrategiat, palveluyritysten toiminnan taloudellinen ja laadullinen kehittäminen sekä tapahtumien asiakaspalveluketjujen kehittäminen.

Tärkeä osa toimintaa oli myös opastustoiminta Itä-Uudellamaalla. Erityisenä kohteena oli Porvoo. Opastustoiminta oli yrityksen toimintaa vuosina 2001 – 2003.

Yritysvalmennuksessa ToolBox oli mukana mm. Palvelua Sydämellä -koulutuksessa. Yritys on myös ollut hankkimassa vastaavaa koulutusohjelmaa Skotlannista. Kolmesta koulutuspäivästä koostuva "Welcome Host" on erityisesti suunnattu matkailualalle hakeutuville nuorille. Welcome Host -koulutuksia on toteutettu Kalajoella, Reisjärvellä ja Haukivuorella.

Työkokemusta on erityisesti kansainvälisiltä markkinoilta, tuotekehityksestä sekä alueorganisaatioiden kehittämisistä. Uusi mahdollisuus on mittava yhteistyökumppaneiden joukko niin kotimaassa kuin ulkomailla, joka on mahdollistanut yritystoiminnan laajemman toiminnan. Tutustu partnerilistaukseen Markkinointi- ja Yhteistyön muodot -sivuilla.

Yritys toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sillä on partneriyrityksiä 16 maassa. Toteutuksena ovat mm. messu- ja workshoptilaisuudet, myyntikäynnit, markkina-analyysit, kampanjat kohdemaissa. Lisäksi teemme tutkimustoimintaa sekä matkailun kehittämistoimenpiteitä ja -koulutuksia.

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun digitalisaatio -seminaari ja workshop 15.5.2018

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel marketing & consulting on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox-travel marketing & consulting
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä