Certified Hospitality Educator - nyt Haaga-Heliassa

Julkaistu 20.11.2011

Olen osallistunut viime viikon aikana amerikkalaiseen CHE-koulutukseen (Certified Hospitality Educator). En ollut kuullut koko tutkinnosta ennen kuin tapasin Pirkko Salon Haaga-Heliasta. Hän suositteli minulle kyseistä kurssia, kun olin hänelle kertonut kaipaavani pedagogiikasta lisätietoa parantaakseni henkilökohtaista tiedon välittämistä muille henkilöille.

Ensimmäinen workshop-osio on nyt takanapäin. Sain hyvin paljon ehdotuksia siitä, miten asioita voisi välittää eri välineillä ja keinoilla. Mutta ehkä suurempi asia minulle oli tavata muita Haaga-Helian opettajia. He antoivat paljon uutta tietoa minulle koskien omia opetus- ja kommunikaatiovinkkejä. On mahtava tietää, että nyt minulla on melkoinen tukiverkko, jolta voin kysyä erilaisia asioita koulutukseen liittyen. Koska tutkinto on amerikkalainen, niin joissakin kohdissa Suomessa asioita käsitellään eri tavalla, painotukset ovat toisia. 

Workshop päättyi lauantaina monivaihtoehtokokeeseen, joka oli minulle varsin haastava jo kielellisesti. Sadasta kysymyksestä 75% tulisi olla oikein ja minulle tuli tunne, että saatan joutua uusimaan tenttini.

Jatkossa pitäisi tehdä yhdestä opetustunnnista video ja lähettää se valmennushetken sisällöistä ja tavoitteista selivtys Yhdysvaltoihin.

Olin hyvin otettu, kun minut valittiin koulutettavien joukosta "Personality Plus" -tunnustuksen saajaksi. Tilaisuudessa jaettiin lukuisa joukko muitakin tunnustuksia ja ne jakaantuivat tasaisesti eri henkilöiden kesken. Skannasin oman tunnustukseni tähän vasemmalle.

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari