HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2023 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Julkaistu 2.6.2022

Matka Workshop Day 2023 pre- ja post tour –ohjelmat toteutetaan totutusti osana itse workshop-tapahtumaa. ToolBox Consulting Oy tuottaa retket Messukeskuksen ja Matkamessujen toimeksiannosta. Tavoitteena on tarjota Suomessa ja lähimarkkinoilla noin kymmenen houkuttelevaa ja laadukasta kierrosta/vierailua, joiden kesto on puolesta vuorokaudesta 3 vuorokauteen (2 yötä). Etsimme sopivia matkailukohteita ja -palveluita esiteltäväksi ulkomaisille matkanjärjestäjille sekä matkatoimistojen ja median edustajille. Workshop-tapahtumaan odotetaan noin 200- 250 ostajaa. Pre- ja post tourit sopivat erityisesti matkailualueille, useamman matkailualueen yhteistyöhön tai isommille matkailuyrityksille, joilla on tarjontaa eri kansallisuuksille ja asiakasryhmille. Matka Workshop Day on 18.1.2023 (ja Matka2023 –messut 19.1 – 22.1.2023).

Tarjoamme tähän tapahtumaan kolme eri ohjelmakokonaisuutta:

 1. Matkanjärjestäjien ja matkatoimistoedustajien Pre- ja Post Tour -ohjelmat
 2. Mediavierailijoiden Pre Tour- ja Post Tour -ohjelmat

MATKANJÄRJESTÄJIEN JA MATKATOIMISTOEDUSTAJIEN PRE- JA POST TOUR -OHJELMAT 

Tourien osallistujat

 • vähimmäismäärä 4-7 henkilöä/ryhmä, enintään 10 - 15 osallistujaa

 • Koko ryhmä vähintään 3 tai useammasta eri valtiosta

Ohjelmien alkamis- ja päättymispaikat

 • Lähtösatama tai -lentokenttä Suomessa, Helsingin rautatieasema (ml. kuljetukset majoituskohteista)
 • Messukeskus (bussi- tai taksikuljetukset)
 • Pääkaupunkiseudun majoituskohteet (bussi- tai taksikuljetukset)

Teemat ja asiakassegmentit

Matkailukohteet ja –yritykset voivat lanseerata uutuuksiaan tai esitellä olemassa olevia palvelujaan eri teemojen ja asiakassegmenttien avulla. Näitä ovat esim. tietyn kesä- tai talviaktiviteetin esittely, hyvinvointiteema, lapsiperheet, tunnetun henkilön tai asian merkkivuoden esittely, luksusmatkailu, kulttuuri ja tapahtumat, jne. Osallistuvat yritykset ja kohteet voivat olla osana isompaa kiertomatkaa. Kohde- ja yritysesittelyjen lisäksi etsimme valmiita, myytäviä tuotepaketteja.

Järjestäjän (matkailukohde/yritys) vastuut

Järjestäjän tehtävänä on suunnitella aikatauluun sopiva ”fully hosted”-ohjelma, jossa hän vastaa ryhmän kuljetuksista, majoituksista, ruoista, ohjelman läpiviennistä sekä kaikista syntyneistä kustannuksista.

Järjestäjän (matkailukohde/yritys) valintaan vaikuttaa

 •  ilmoittautumisen ajankohta (first-come, first-served)
 • ohjelman valmistuminen ja ohjelmakokonaisuuden vetovoimaisuus
 • ohjelmien on oltava valmiita viimeistään syys-lokakuussa 2022
 • ulkomaiset ostajat kiinnostuvat ohjelmasta  

Huom!

Järjestävän matkailualueen ja/tai -yrityksen pitää olla pää- tai alanäytteilleasettajana TAI muuten sponsoroimassa/esiintymässä Matka2023 –messuilla JA myyjänä MATKA Workshop Day 2023 -tapahtumassa.

Järjestelypalkkio

Veloitamme yhden pre- tai post tour -ohjelman järjestelypalkkiona 1.500 - 2.500 € + alv 24 %.

Vaihtoehdot ovat:

 1. ToolBox Consulting Oy pidättää oikeuden valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. ToolBox:in henkilökunta ilmoittaa osallistuvien henkilöiden nimet. Matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. Hinta 1.500 + alv 24%

2a. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. Matkanjärjestäjät ovat eri kansallisuuksia (ei kansallisuusrajoitusta; matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. ToolBox huomioi kuitenkin toiveet, mutta täyttää muilla kansallisuuksilla, jotta vähimmäisosallistujamäärä saadaan retkelle mukaan (4 – 7)). Hinta 1.900 € + alv 24%.

2b. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjä, joista osa Matkakohteen itsensä ehdottamia osallistujia JA osallistujat ovat eri kansallisuuksia (ei kansallisuusrajoitusta; matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. ToolBox huomioi kuitenkin Matkakohteen toiveet, mutta täyttää muilla kansallisuuksilla, jos toivottuja kansallisuuksia ei saada ja jotta vähimmäisosallistujamäärä saadaan retkelle mukaan (4 – 7)). Hinta 1.900 € + alv 24%

3a. Matkakohteella on mahdollisuus valita (hyväksyä/hylätä) matkanjärjestäjiä. Matkakohde voi rajoittaa kansallisuuksien määrää. Kansallisuuksia kuitenkin on vähintään hyväksyttävä 3 eri valtiosta. Hinta 2.500 € + alv 24%

3b. Matkakohde tarjoaa erityisen teemaohjelma matkanjärjestäjille (esim. sauna, perhematkailu, talviaktiviteetti, jne.). Matkakohde voi rajoittaa kansallisuuksien määrää. Kansallisuuksia kuitenkin on vähintään hyväksyttävä 3 eri maasta. Hinta 2.500 € + alv 24%.

Retkien ajankohdat

Pre Tour -ohjelmat voidaan toteuttaa 13.1 – 17.1.2022 välisenä aikana.

Post Tour -ohjelmat voidaan toteuttaa 19.1 klo 16.00 jälkeen – 22.1.2023 välisenä aikana

Hintaan sisältyy

 • retkiohjelmia voi olla enintään 2, esim. 1 Pre Tour ja 1 Post Tour
 • matkanjärjestäjien, matkatoimistojen edustajien matkajärjestelyt sekä yhteydenotot
 • viestintä pre- ja post tour –ohjelmista vastaavan yhteyshenkilön kanssa
 • palautteet ohjelmien osalta
 • Matka Workshop Day 2023 Buyers Manualin materiaali ohjelmaan osallistuvista henkilöistä
 • pre- ja post tour -kohteiden esittely kierrokselle osallistuville ulkomaalaisille matkanjärjestäjille tai matkatoimistojen edustajille

Hintaan ei sisälly

 • matkanjohtajapalvelut
 • kuljetus-, ruokailu- tai majoituskustannukset lähtöpaikka Helsinki –> vierailukohteet ->  paluupaikka Helsinki. Kaikki ns. siirtymis- ja maapalvelut, ohjelmat, majoitukset ja ruokailut kohteessa ovat kohteen kustannuksia.

   MEDIA FAM - "Discover Finland - Estonia - Sweden 2023"

 Tuotamme tapahtuman yhteydessä myös mediavieraiden retkiohjelmia. Vuodelle 2023 workshopin yhteyteen järjestämme noin 30 toimittajan matkan. Toimittajat edustavat eri kansallisuuksia. Järjestämme ryhmälle sekä Pre- että Post Tour –ohjelman. Kestoltaan ohjelman tulisi olla 2 vrk (1 yö) kestäviä.

 Järjestelypalkkio:

       ToolBox Consulting Oy pidättää oikeuden valita (hyväksyä/hylätä) toimittajan, joka on osoittanut halukkuutensa osallistua retkelle. ToolBox:in henkilökunta ilmoittaa osallistuvien henkilöiden nimet. Matkakohde ei voi rajoittaa kansallisuuksia. Hinta 1.500 + alv 24%

 Retken ajankohdat

Pre Tour -ohjelma voidaan toteuttaa 13.1 – 17.1.2023 välisenä aikana. Post Tour -ohjelma 19.1 – 22.1.2023

Hintaan sisältyy

 • median edustajien matkajärjestelyt sekä yhteydenotot
 • viestintä pre- ja post tour –ohjelmista vastaavan yhteyshenkilön kanssa
 • palautteet ohjelmien osalta
 • Matka Workshop Day 2023 Buyers Manualin materiaali ohjelmaan osallistuvista henkilöistä
 • pre- ja post tour -kohteiden esittely kierrokselle osallistuville ulkomaalaisille  matkanjärjestäjille tai matkatoimistojen edustajille 2023

Hintaan ei sisälly

 • matkanjohtajapalvelut, tarjoamme matkanjohtajapalveluita 500 euroa/päivä
 • kuljetus-, ruokailu- tai majoituskustannukset lähtöpaikka Helsinki –> vierailukohteet ->  paluupaikka Helsinki. Kaikki ns. siirtymis- ja maapalvelut, ohjelmat, majoitukset ja ruokailut kohteessa ovat kohteen kustannuksia.

ILMOITTAUTUMINEN

Jos haluat ottaa täyden hyödyn Matka Workshop Dayn annista, järjestää kohteessasi pre- tai post tour ja vie ulkomaiset ostajat tai medianedustajat paikan päälle tutustumaan alueesi tarjontaan.

Etsimme noin 10 Pre- tai Post Tour –kohdetta sekä 2 – 3 Media FAM kohdetta.

Erilliset rekisteröitymislinkit

Matka Workshop Day 2023 matkanjärjestäjien ja matkatoimistoagenttien Pre- ja Post Tour -ohjelmat:

https://forms.gle/U31ewvUT1VC6TiwB6

Mediavieraiden Pre- ja Post Tour -ohjelmien rekisteröityminen

 

Lisätietoa: Kari Halonen, kari.halonen [at] toolboxtravel.fi tai soita 050-3751328

Matkailuartikkeli

Uusi online workshop-tapahtuma 1.11.2022 Active & Nature & Sport Tourism Workshop Online 2022

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari