Inklusiivisen matkailun valmennukset

Julkaistu 24.9.2021

Olemme suunnitelleet sarjan webinaareja ja työpajoja inklusiiviseen matkailuun liittyen, jotka soveltuvat teemasta ja sen kehittämisestä kiinnostuneille. Toteuttajat, Jukka Parviainen, Ellare Oy ja Kari Halonen, ToolBox Consulting Oy ovat erikoistuneet inklusiivisen matkailun eri osa-alueisiin. He molemmat ovat olleet asiantuntijoina ja kirjoittajina VisitFinlandin "Inklusiivisen Matkailun Opas" -kirjassa, joka julkaistiin keväällä 2021. Tiedotteessa myöhemmin lisää heidän osaamisalueistaan. Molemmat ovat myös VisitFinland Akatemian jäseniä.


Webinaarit ja työpajat voidaan toteuttaa alueellisesti esim. paikallisen alueorganisaation käynnistämänä. Myös eri hankkeet, oppilaitokset ja yksittäiset yritykset voivat olla sopivia toimijoita ja osallistujia. Tilaisuudet toteutetaan räätälöidysti, toimeksiantojen mukaan.

Inklusiivinen matkailu tarkoittaa lyhyesti sitä, että varmistetaan, että matkailuelämykset ovat kaikkien saavutettavissa ja koettavissa. Keskeistä on ihmisten moninaisuuden huomioiminen. Inklusiivisuus tuottaa myös merkittäviä hyötyjä, esimerkiksi brändi vahvistuu ja yritys tavoittaa uusia, kasvavia kohderyhmiä ja markkinoita. 

 

Inklusiivisen matkailun webinaarit, kesto 3 h, verkkototeutus (ei osallistujamäärässä rajoituksia)
Tässä webinaarissa perehdytään inklusiiviseen matkailuun uuden suunnitteluoppaan pohjalta. Tavoitteena on kasvattaa asiakasymmärrystä ja lopputuloksena inklusiivinen matkailu on avautunut käsitteenä ja konkretiana osallistujille. 
Webinaarin toteuttajat: Kari Halonen, Toolbox Consulting Oy, Jukka Parviainen, Ellare Oy
Hinta 1500, alv 0%, ei sisällä matkakustannusten korvauksia, jos valmennukset tapahtuvat asiakkaan luona.

 

Inklusiivisen matkailun webinaarit, 2 x kesto 3 h, verkkototeutus/työpajat (ei osallistumismäärässä rajoituksia), työpajoissa voi olla rajoituksia osallistujamäärissä mm. tilojen ja toteutuksen suhteen
Webinaareissa perehdytään asiakkaisiin ja markkinoihin, erityiskohderyhmien huomioimiseen asiakaspalvelussa, digitaalisessa saavutettavuudessa, , fyysisissä tilaratkaisuissa sekä palveluissa ja tuotteissa. Ihmisten moninaisuuden huomioon ottava markkinointi ja viestintä on myös näiden webinaarien keskeistä sisältöä.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa
Saat lisätietoa ja ilmoittautumisista valmennuksistamme klikkaamalla tätä linkkiä:https://www.toolboxtravel.fi/valmennus/tuotekehitys-ja-yritysten-palvel…
tai ottamalla suoraan yhteyttä sähköpostitse:
office [at] toolboxtravel.fi  TAI puhelimitse
+358 50 375 1328

 

Ellare Oy
Tarjoaa matkailualan asiantuntijapalveluita kuten valmennuksia, sisällöntuotantoa, Outdooractive-teknologiaa ja markkinointikampanjoita kotimaisille ja suurille Keski-Euroopan markkinoille. Järjestää benchmarking-matkoja toimiviin konsepteihin tutustumiseksi, ja meiltä löydät vahvan asiantuntemuksen esteettömän luontomatkailun kehittämiseen. www.ellare.fi

ToolBox Consulting Oy
ToolBox Cconsulting Oy on erikoistunut palveluyritysten ja erityisesti matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Yritys on ollut toiminnassa yli 20 vuotta; perustettu vuonna 2000. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys. Markkina-alue- ja markkinointikokemusta on yli 20 maasta ja partneriyrityksiä on 16 maassa sekä Suomessa. www.toolboxtravel.fi

 

 

 

Matkailuartikkeli

Kutsu: TOUREST 2023 - Viron suurin matkailutapahtuma

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari