Kutsu: Matkailukohteen ja -yrityksen strategiset allianssit 2021

Julkaistu 16.12.2020

Olen opettanut varsinaisen työni ohessa Haaga-Helia ammattikorkeakoulun eri toimipisteissä ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa viimeiset 8 vuotta. Aiheina ovat olleet matkailukohteen brändi, matkailukohteen strateginen kehittäminen ja myös yksityisen ja julkisen sektorin yhteistyö. Tähän viimeksi mainittuun aiheeseen olen yhteistyössä kollegani Leena Grönroosin (Haaga-Helia) tuottanut yhden lukukauden kestävän kokonaisuuden strategisista alliansseista matkailukohteiden ja -yritysten osalta. Kantavana teemana on ollut matkailun kestävä kehitys. Ensi vuoden projektityön toteutan yhteistyössä toisen lehtorin, Sonja Etelävuoren (Haaga-Helia). Tähän liittyen etsimme nyt uuteen toteutukseen matkailuyrityksiä.

Toteutamme Haaga-Heliassa reilun 2 kuukauden jakson aikana tammikuu - maaliskuu 2021 matkailun kestävän kehitykseen liittyvän projektityön, johon etsimme nyt halukkaita matkailuyrityksiä. Näkökulma on tällä kertaa yrityksen/matkailukohteen brändin, markkinoinnin ja myynnin kehittäminen ja vaikutusarviona myös suhde paikalliseen alueorganisaatioon. Projektityöhön osallistuminen on yrityksille ilmainen. Yrityksen/matkailukohteen panostus on enemmänkin antaa aikaa projektissa oleville 3. vuosikurssin opiskelijoille, jotka ovat mukana tässä kehitystyössä. Matkailukohteita ja/tai yrityksiä voimme ottaa mukaan opiskelijoiden määrästä riippuen 20 - 30. Viestintä tapahtuu englanniksi. Projektin nimi on Strategical Alliances in Destination/Company Level.

Sustainable Tourism Awards 2021

Ne yritykset, jotka ovat kestävän kehityksen kehittämisessä edistyneet ja tuottaneet mm. onnistuneita käytäntöjä, valmistelemme niistä bidding-dokumentit kansainväliseen kilpailuun, jossa yritysten kestävän kehityksen strateginen ja toiminnallinen arviointi tapahtuu kansainvälisen juryn kautta. Tämä osio vapaaehtoinen ja myös ilmainen osallistujille. Voitto tässä kilpailussa on osunut suomalaiselle yritykselle neljä (4) kertaa: Ametistikaivos (Luosto), Haikon kartano (Porvoo), Tallink-Silja ja Viking Line.

Jos tämä kehittämisen näkökulma ei sinua tai edustamaasi yritystä kiinnosta, niin tätä viestiä voi myös jakaa eteenpäin muille matkailualan toimijoille. Yritysten koolla ei ole niinkään merkitystä. Voi olla mikrotason yritys, pk-yritys tai suuryritys.

Ilmoittautuminen on avoinna 15.12.2020 - 10.01.2021. Rekisteröitymislinkin ja lisätietoa saa minulta: Kari Halonen, kari.halonen [at] toolboxtravel.fi, 050-3751328.

Ilmoittautumislinkki: https://forms.gle/uZCTdKnUmCLJe1UW9

Kokoamme osallistuvien yritysten ja matkailukohteiden tiedot englanninkieliseen rekisteriin, koska osa opiskelijoista ovat ulkomaalaisia.

Järjestämme 14.1.2021 klo 14.00 suomenkielisen aloitustilaisuuden yrityksille, joka toteutetaan digitaalisesti Zoom-palvelun kautta. Kesto on enintään 1 tunti.

 Terveisin

 Kari Halonen

TOOLBOX CONSULTING LTD SINCE YEAR 2000

Matkailuartikkeli

Kutsu: TOUREST 2021 -messut ja uutuutena digitaalinen workshop 14.5.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari