Linnanmäen uusi animaatio valmistui Viron markkinoille

Julkaistu 23.6.2017

Jänkö-Juss on suosittu animaatiohahmo Virossa varsinkin koululaisille. Jänkö-Juss on poikajänis, joka perheensä kanssa tutustuu moniin uusiin asioihin ja samalla kokemusten kautta valistaa katsojia monista käytännön asioista. Jänkö-Juss on usein käytetty kouluissa osana opetusta lapsille. 

Linnanmäen projektissa tuotettiin huvipuistoon saapumiseen, rannekkeiden ostamiseen, Linnanmäen huvipuiston syntyhistoriaan ja tehtävään liittyvää animaatiota unohtamatta hattaraa ja lukuisia laitteita. Yrityksemme tuotti tämän animaation Linnanmäelle.

Viron markkinat ovat Suomelle matkailussa yöpymismäärissä viiden merkittävimmän kansallisuuden joukossa. Matkailijamäärät sekä yöpymiset ovat kasvaneet vuonna 2016 edellisestä vuodesta 2,4 prosenttiyksikköä. Viime vuonna virolaisia yöpymisiä oli yli 190 000. Vuosi 2017 on alkanut myös kasvulla. Vauhti näyttää kiihtyvän, sillä yöpymisiä on ollut alkuvuonna 4,2 prosenttiyksikköä enemmän. Yllättävää näissä tuloksissa on se, että Pääkaupunkiseutu ei ole tärkein kohde virolaisille. Suomen rannikkoseutu ja saaristo houkuttelee hieman enemmän virolaisia alueelleen. Viime vuonna yöpymisiä kertyi 68 671 yöpymistä. Viipymä oli alueella 2,6 vuorokautta. Turku, Turun seutu, Naantalin Muumimaailma sekä Parainen ovatkin markkinoineet itseään aktiivisesti Viron markkinoilla.

ToolBox -travel marketing & consulting tarjoaa Viron markkinoille seuraavia toimenpiteitä:

  • animaatiot, värityskirjat, oheismateriaalit Jänkö-Juss -teemalla
  • TourEst 2018 helmikuussa 2018, Viron suurin matkailutapahtuma, erillinen Suomi-osasto
  • mediamarkkinointia perhematkailuteemalla, kaksi eri julkaisua
  • kesän aktiviteettimatkailumarkkinointitoimenpiteitä some-kanavissa
  • TripAdvisor -kampanjat
Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari