Australia

Australia

MATKAILU

Australialaiset matkustavat Euroopassa pitkään. Ei ole epätavallista, että Euroopan kiertue kestää kuukauden tai pidempäänkin. Keskimääräinen Pohjoismaihin suuntautuva matka kestää yli 10 vuorokautta. Yleensä ulkomaan matka käsittää keskimäärin 21 vuorokautta. Näin pitkän matkustusajan mahdollistaa pitkät yhteydet Australiasta muualle sekä neljän viikon vuotuinen loma-aika. Suosituin ajankohta matkustamiseen on heinäkuu-syyskuu. Seuraavaksi merkittävin on huhtikuu-kesäkuu.  Australialaisten viipymä mm. Suomessa on melko pitkä (2,2 vrk vuonna 2019) ja matkailutulo on merkittävä. Pohjoismaissa markkinajohtaja on Ruotsi, mutta Suomi on heti toisena. Noin 5,8 miljoonaa australialaista matkustaa ulkomaille vuosittain. Näistä Eurooppaan tuli 20 % ja tärkeimmät kohdemaat ovat Iso-Britannia, Italia ja Ranska. Lentoyhteydet Pohjoismaihin ovat parhaimmat Finnairin ja One World-allianssin kautta Pohjoismaihin. Vaihtolentokentistä Hong Kong, Singapore ja Bangkok ovat suosituimmat. Myös Dohan ja Dubain lentokentät toimivat hyvinä vaihtokenttinä mm. Suomeen tullessa. Yöpymisiä Suomeen kertyy vuosittain noin 90 000. Vuoden 2019 osalta tammi-joulukuu osoitti yöpymisissä kasvua ja yöpymiset olivat jo yhteensä 94 058 yöpymistä (Tilastokeskus 2019). Se on enemmän kuin esim. Belgiasta, Intiasta tai Itävallasta saapuvien matkailijoiden yöpymisten määrät!  

TALOUS

Australian bruttokansantuote kasvoi todennäköisesti 1,5 prosenttia vuonna 2023 kotitalouksien kulutuksen kasvaessa vain 0,4 prosenttia, keskuspankki sanoi aiemmin tässä kuussa. Vuotuinen BKT:n kasvu hidastuu edelleen 1,3 prosenttiin kesäkuuhun mennessä ja elpyy 1,8 prosenttiin vuoden 2024 loppuun mennessä.

SUOSITTELEMME

  • Myyntitapahtumat Australiassa (Brisbane, Melbourne, Sydney)
  • Lentoyhtiön kanssa tehtävä kampanjointi
  • FAM-ohjelmat
  • Mediatyö
  • Cross-marketing –yhteistyö  
  • Luksusmatkailu

TOIMENPITEITÄ 2024

Australia & Uusi-Seelanti Roadshow 2024
Myynti- ja workshop-kiertue Australiaan 14.10 - 19.10.2024. Myyntitoimenpiteet kohdentuvat itärannikon merkittävimpiin kaupunkeihin, jossa tärkeimmät Pohjoismaita myyvät matkanjärjestäjät. Tavoitteena kasvattaa Suomen myyntiä 5 % yöpymisissä (noin 3 000 yöpymistä) vuonna 2022. Lisäksi kutsumme paikallista mediaa tapaamisiin. Workshopmyyntitilaisuudet järjestetään Adelaidessa, Melbournessa sekä Sydneyssä. Lisäksi Melbournessa muutama myyntikäynti ja/tai matkanjärjestäjän koulutustilaisuus. Uudessa Seelannissa vierailemme Aucklandissa.Tapahtumiin osallistuu myyjiä Suomen lisäksi muista Pohjoismaista, Baltian maista sekä Länsi-Venäjältä.
Aika: lokakuu 2023
Paikka: Brisbane, Melbourne, ja Sydney, Australia. Auckland Uusi-Seelanti.
Hinta:
Eri hinnat voimassa 15.08.2024 saakka. Alkaen hinnat...

3 600 € + alv 24 % / osallistuja / yritys
1 900 € + alv 24 % / 2. osallistuja samasta yrityksestä
Hinta sisältää: Myynti- ja workshopjärjestelyt Adelaidessa, Melbournessa ja Sydneyssä, workshop-pöytä, ostajakäsikirja, ToolBoxin edustajan palvelut.
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoitustus sekäruokailukustannukset, rahtikustannukset, retket Australiassa tai Uudessa Seelannissa.  Majoitukset ovat 4 tähden hotelleissa, joihin sisältyy aamiainen. Workshopit pyritään järjestämään majoituskohteiden yhteydessä tai niiden läheisyydessä. Majoituskustannukset ToolBoxin ehdottamissa majoituskohteissa myyntikiertueen ajan 11.10 - 19.03.2022 yhden hengen huoneissa. Australian sisäiset lennot.

Huom
Jos haluat yöpyä omissa majoituskohteissa tarvitset yöpymisvaraukset seuraavasti; Sydney 14.10 - 16.10 ja jos paluussa haluat jäädä Sydneyn, niin 19.10 - 20.10/21.10.2023.  Melbourne 17.10 - 18.10.2023. Kannattaa tarkistaa Australian viisumisäännöt. 
Suosittelemme Australiaan tuloa esim. jo 14.10 aamulla, jotta tottuminen aikaeroon olisi helpompaa. Varaa myös majoitus kattaen jo edellisen yön, sillä Euroopasta saapuvat lennot tulevat Sydneyn Kingstonin lentokentälle usein aikaisin aamulla klo 06.00. Jos haluat pidentää oleskeluasi Australiassa voimme suositella mm. käyntiä Sydneyn pohjoispuolella sijaitsevalle viinialueelle ( päivän kestävä retki ) tai viikonloppua Tasmaniassa.
Ohjelma toteutetaan vähintään neljälle osallistujalle.
Lisähinnasta:
Kahden hengen huone yhden hengen käyttöön (DSU), kahden hengen huone. Kysy tarjoustamme majoituskohteistamme.                                                                                                                        
Ohjelma:

Uusi-Seelanti: 11.10 - 13.10.2023 Workshop Aucklandissa

Australia: 14.10 Sydney. Kokoontuminen ja infotilaisuus Australian markkinoista ja Roadshow:n ohjelmasta. 15.10 Sydney, Vierailu Finnairin toimistossa. Workshop illalla. Yöpyminen kaupungissa.
16.10 Sydney - Melblourne. Siirtyminen Melbourneen illalla.                                                          17.10 Melbourne, aamu- ja alkuiltapäivällä myyntikäynetjä ja alkuillasta workshop. Yöpyminen kaupungissa
18.10 Melbourne. Myyntikäynnit aamupäivällä. Ne, jotka lähtevät Adelaideen, lento iltapäivällä. Ne, jotka jäävät Melbourneen, voivat jatkaa myyntikäyntejä.                                                                      19.03 Adelaide. Kiertue päättyy Adelaideen.                 Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Viimeistään 15.08.2023, office [at] toolboxtravel.ficlass="spamspan"                      Rekisteröitymislinkki kiertueelle: https://forms.gle/Ma6RjsPYZv7XXnGi7

AIME “Asia-Pacific Incentives and Meetings Expo” 2024
Incentive-tapahtuma, jossa ostajat ovat Australiasta ja Tyynenmeren alueelta. Yli 4 000 ostajaa sekä median edustajaa.
Aika: 21 - 23.3.2024
Paikka: Melbourne, Australia
Hinta: 3 250 € + alv 24 % / yritys (yksi edustaja)      
Hinta sisältää:
Tapahtuman järjestelyt, Green North -osasto, osallistujamanuaalit, etukäteistapaamiset
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom:  Vähintään neljä osallistuvaa yritystä. Mahdollisuus järjestää myyntikäyntejä. Hinta 350 € / henkilö / päivä
 

World Travel Expo 
Tapahtuma on ammattilais- ja kuluttajatapahtuma. Noin 20 000 - 30 000 vierailijaa.
Aika:  Kesäkuu 2024
Paikka: Sydney
Hinta:
2 500 € + alv 24 % / yritys ( yksi edustaja yrityksestä )
Hinta sisältää:  tapahtuman järjestelyt, myyntiosasto, myyntimanuaalit ja ostajien ohjelman koordinointi
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom: 
Vähintään neljä osallistuvaa yritystä tarvitaan tapahtuman toteuttamiseksi. Mahdollisuus järjestää myyntivierailuja. Hinta 350 € / osallistuja / päivä.
 

Luxperience
Luxperience on ainoa eteläisellä pallonpuoliskolla toteutettava luksusmatkailuun keskittyvä tapahtuma. Ostajat saapuvat erityisesti Australian, Kaakkois-Aasian ja Tyynenmeren alueelta. 
Aika:  lokakuu 2024
Paikka: (Sydney, Australia), virtuaaalitapahtuma
Hinta: 4 900 € + alv 24 %
Hintaan sisältyy: Green North -osaston esittelypöytä, asiakaskontaktointi ja tapaamisten järjestäminen
Hintaan ei sisälly: Matka- ja majoituskustannukset, ruokailut
Huom:
Luxperience on osa luksusmatkailukampanjapakettia ja se on mahdollista yhdistää Cannesin ja Dubain myyntitapahtumiin osana pakettia, jolloin tapahtuma on edullisempi.

Lisätietoa: Kari Halonen, kari.halonen [at] toolboxtravel.fi

Kuvat: Helsingin kaupungin kuvapankki

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari