Etelä-Aasia


Lähinnä huomio kohdistuu Etelä-Aasiassa Intiaan, joka väestöllisesti on merkittävä ja kaikkien matkailutrendien mukaan yksi merkittävimmistä lähtömaista tulevaisuudessa Kiinan ohella. 
 

Intia

Intian bruttokansantuote ei ole kehittynyt samanlaisella vauhdilla kuin esimerkiksi Kiinassa. Vuonna 2018 ekonomistit odottavat talouden kasvavan vain 1,3%-yksikköä vuonna 2020. Työttömyys olisi noin 4,5%, mutta todellista lukua on vaikea saada. Työttömyys näiden virallisten arvioiden mukaan on hieman laskenut edellisiin vuosiin verrattuna. Inflaatio pysyisi noin 3,7%-yksikön vauhdissa vuonna 2020. Maan keskiluokka on vaurastumassa ja kasvamassa hiljalleen. Sosiaaliset erot ovat suuret kaupunki- ja maaseutuväestön välillä.
 

MATKAILU

Intialaiset ovat yksi tärkeimmistä matkustajaryhmistä kiinalaisten ohella. Intia väestöllisesti on ohittanut Kiinan maailman väkirikkaimpana maana. Suomi-kuva paranee jatkuvasti paikallisten matkanjärjestäjien keskuudessa. Finnairin suorat lennot tukevat tätä. Intialaiset tekevät noin  70 000 - 80 000 yöpymistä vuosittain Suomeen.  Vuonna 2018 yöpymiset nousivat 80 680. Viipymä on keskimäärin hyvä eli 2,4%. Matkanjärjestäjät ja matkatoimistot toimivat hyvin paikallisesti. Monilla ei ole internet-sivustoja, vaan käyttävät omaa asiakasverkostoa palveluittensa markkinoimiseen. Maassa toimii yksi ulkomaan matkustukseen erikoistunut edunvalvontajärjestö.

New Delhistä on suora lentoyhteys Helsinkiin. 
 

SUOSITTELEMME
  • Myyntivierailut kohdemarkkinamaassa erityisesti matkanjärjestäjien keskuuteen 
  • Media- ja PR-tilaisuudet esim. eri messutapahtumien yhteydessä
  • Kampanjat matkanjärjestäjien ja ns. online matkanjärestäjien (intialaiset) kanssa 
  • Cross-marketing
  • FAM- ja mediavierailut Suomessa
  • SATTE-messut New Delhi
     

TOIMENPITEET 2019 - 2020

SATTE 2020
SATTE on Etelä-Aasian tärkein matkailutapahtuma, jonka vuoden 2015 luvut olivat ennätykselliset 640 näytteilleasettajaa yli 35 maasta, 23 maakuntaa Intiasta ja ostajia yli 70 kaupungista. Myyjien ja ostajien välillä järjestettiin yhteensä 10 000 tapaamista.
Ajankohta: 8.1. - 10.1.2020
Kohteet: Suur-Noida, lähellä New Delhiä ja Pragati Maidan
Hinta: 1 600€ + alv 24% / edustaja / yritys
Hinta sisältää: Osallistuminen 4 yrityksen osastoon (12m2)
 

Workshop Intiassa
Aika: Syyskuu 2020
Kohde: Mumbai ja Delhi
Hinta:
Yksi kohde 750€ + alv 24%
Kaksi kohdetta 1400€ + alv 24%
Hinta sisältää:
Tapahtuman järjestelyt, majoitus Scandinaaviselle elinkeinolle, lounasjärjestelyt agenteille, kutsujen tekeminen, lähettäminen sekä ilmoittautumisten vastaanottaminen. Kaupungista riippuen, kutsuttuja on noin 50-90 agenttia / per kaupunki.
Huom:
Vähintään 10 osallistujaa tarvitaan kiertueen toteutukseen. Paikallislennot Delhi-Mumbai-Bangalore-Delhi maksavat noin  RS 20.000. Hinta tarkentuu varausta tehtäessä.
 

Lisätiedot: office [at] toolboxtravel.fi

 

Yhteistyökumppanimme:

Papori Bharati, Footloose & Fancy Free

Matkailuartikkeli

HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2022 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari