Globaalit markkinat

TALOUS

Maailmantalous maksaa korkean hinnan Venäjän hyökkäyssodasta Ukrainaa vastaan. Kun COVID-19-pandemian vaikutukset jatkuvat edelleen, sota hidastaa kasvua ja luo lisäpaineita hintoihin, ennen kaikkea ruoan ja energian hintoihin. Globaali BKT pysähtyi vuoden 2022 toisella neljänneksellä ja tuotanto laski G20-maiden talouksissa. Korkea inflaatio jatkuu odotettua pidempään. Monissa talouksissa inflaatio oli vuoden 2022 ensimmäisellä puoliskolla korkeimmillaan sitten 1980-luvun. Viimeaikaisten indikaattoreiden kääntyessä huonompaan suuntaan maailmantalouden näkymät ovat heikentyneet.

Keskeinen maailmanlaajuista kasvua hidastava tekijä on rahapolitiikan yleinen kiristyminen, joka johtuu odotettua suuremmasta inflaatiotavoitteiden ylityksestä. Kiinan nolla-COVID-19-politiikkaan liittyvät tiukat rajoitukset ovat vaikuttaneet myös Kiinan ja maailmantalouteen. Seisokit ja kiinteistömarkkinoiden heikkous hidastavat Kiinan kasvua vain 3,2 prosenttiin vuonna 2022.

TOIMENPITEITÄ 2023

TRIPADVISOR -kampanja
Suosittelemme vuoden mittaista kampanjaa, jossa matkailualue saa oman saapumissivun alueen ja sen palvelujen tunnetuksi tekemiseen miljoonille sivuston käyttäjille. Sivulla voi olla mm. linkki omille sivuille/tarjouksiin/partnerin sivuille, ladattava esite, kuvia, videoita ja tapahtumalistaus. Yritys voi keskittää markkinointi-ponnistelut juuri niihin ajankohtiin, jolloin tarve uudelle kaupalle on suurin. Kampanja ajankohta voidaan ohjata koko vuodelle. Suositus on keskittyä muutamiin kuukausiin. TripAdvisor-kampanja on lähinnä bannerimainontaan yrityksen omilla sivuilla.
Hinta: Alkaen 5 000 € + alv 24 % 
Ilmoittautumiset: 1 kk ennen kampanjan alkua

Routes 2023

Alueen johtavana ilmailutapahtumana, joka yhdistää alan johtavia ammattilaisia ​​lentoyhtiöiltä, ​​lentokentiltä ja kohteista, Routes Europe 2023 tarjoaa sinulle tehokkaan alustan arvokkaiden suhteiden rakentamiseen pätevän yleisön kanssa, joka koostuu reittikehityksen päättäjistä eri puolilta aluetta ja ulkopuolelta.

Paikka: Lodz, Puola

Lue lisää: https://www.toolboxtravel.fi/en/looking-better-accessibility-join-us-routes-2023

Lisätietoja: office [at] toolboxtravel.fi

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari