Globaalit markkinat

TOIMENPITEITÄ 2020

TRIPADVISOR -kampanja
Suosittelemme vuoden mittaista kampanjaa, jossa matkailualue saa oman saapumissivun alueen ja sen palvelujen tunnetuksi tekemiseen miljoonille sivuston käyttäjille. Sivulla voi olla mm. linkki omille sivuille/tarjouksiin/partnerin sivuille, ladattava esite, kuvia, videoita ja tapahtumalistaus. Yritys voi keskittää markkinointiponnistelut juuri niihin ajankohtiin, jolloin tarve uudelle kaupalle on suurin. Kampanja ajankohta voidaan ohjata koko vuodelle. Suositus on keskittyä muutamiin kuukausiin. TripAdvisor-kampanja on lähinnä bannerimainontaan yrityksen omilla sivuilla.
Hinta: Alkaen 5 000€ + alv 24% 
Ilmoittautumiset: 1 kk ennen kampanjan alkua

TRAVEL SHOWCASE - matkailukohteen workshop -tapahtuma
ToolBox –travel marketing & consulting on European Tour Operator Association (ETOA) –järjestön jäsen ja toteutamme Baltiassa, Pohjoismaissa ja Venäjällä ETOA:n Travel Showcase workshop -tilaisuuksia. Etsimme Suomesta sopivaa kohdetta workshop-tapahtuman järjestämiseksi ulkomaisille matkanjärjestäjille. Vaihtoehtoisesti myyntitapahtuma voidaan toteuttaa Lontoossa, jonne kutsutaan järjestöön kuuluvia matkanjärjestäjiä eri puolilta maailmaa. 
Toteutusajankohta: syksy 2020 - kesä 2021

Vaihtoehdot:
1. Travel Showcase toteutus kohteessanne, hinta noin 30 000€
-Paikalle kutsutaan 30 ulkomaista matkanjärjestäjää
-Hinta ei sisällä matkailukohteen ohjelmapalveluja, majoitus- ja matkakuluja tapahtuman aikana

2. Travel Showcase
-Lontoossa toteutettuna, hinta noin 15 000€
-Paikalle kutsutaan 20 ulkomaista matkanjärjestäjää.Hinta ei sisällä matkailukohteen delegaatioon kuuluvien matka- ja majoituskuluja sekä mahdollisia ruokailuja lukuunottamatta itse tilaisuuden mahdollisia ruoka- ym. tarjoiluja.

 

Lisätietoja: office [at] toolboxtravel.fi

Matkailuartikkeli

HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2022 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari