Ryhmät

Ryhmät

Ryhmämatkailu on palvelun tuottajalle pienempi riski kuin tarjota palveluja yksittäisille matkailijoille. Yrityksen ei palveluja tuottaakseen tarvitse olla koko ajan "hälytystilassa" odottamassa mahdollista asiakasta ja ryhmässä on toiminnan kannalta selkeä alku ja loppu. Toisaalta ryhmäpalvelujen tuottamisessa riskiä synnyttävät palvelujen kapasiteetit, mahdolliset etukäteen tehtävät investoinnit mm. varausten suhteen ja ongelmatilanteissa isommat korvaussummat.

Kansainvälisessä markkinoinnissa ryhmämyynnissä korostuvat vielä perinteisetkin tavat: myyntitapahtumat, matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen kanssa järjestettävät tapaamiset ja tutustumismatkat. Lisäksi palvelun tuottajan tulisi pohtia hinnoitteluaan.

Ryhmämatkailussa on erotettavissa seuraavia eri kokoonpanoja:

  • yksittäiset ryhmät
  • ryhmäsarjat
  • kannustematkailuryhmät

Myös ryhmämatkailussa on syklisyyttä, varsinkin koskien ryhmäsarjoja. Ryhmäsarjoissa on huomioitava saavutettavuus ja ryhmien kuljetukset. Kannustematkailun osalta on hyvä muistaa, että jokainen saatu kauppa on usein ainutlaatuinen ja se ei toistu samalle yritykselle toista kertaa. Kannustematkailussa myös kestävä kehitys, vastuullinen liiketoiminta ja laatujärjestelmät ovat jo lähes pakollisia asioita, jotka palvelun tuottaja tulee osoittaa myyntitilanteessa.

Tutustu maakohtaisiin markkinointitoimenpiteisiin ja pyydä tarjous. Annamme mielellämme lisätietoa kampanjoista ja toimenpiteistä eri markkinointisyklin aikana.

Yhteystiedot

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22, FIN-02320 Espoo Finland
Puhelin: 050 – 375 1328
E-mail: kari.halonen [at] toolboxtravel.ficlass="spamspan" tai office [at] toolboxtravel.ficlass="spamspan"

Facebook/Toolboxtravel

Linkedin-ryhmät: Finland travel marketing & consulting ja Helsinki tourism marketing & development

Twitter: HelsinkiFunClub

Y-tunnus: 3013795-6

Kuva: Visit Helsinki kuvapankki

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari