Meet Finland 2014 tarjosi ennätysmäärän Pre ja Post Toureja

Julkaistu 3.3.2014

Meet Finlandin yhteydessä järjestettävät Pre ja Post Tour –tutustumismatkat ovat ulkomaisille ostajille ensisijainen keino tutustua suomalaisiin matkailualueisiin ja –tuotteisiin.

Kuudella eri Pre ja Post Tourillaan Meet Finland mahdollisti tänä vuonna osallistumisen ennätysmäärään ohjelmia. ToolBox toimi Pre ja Post Tourien koordinoijana.

Maantieteellisesti Suomi katettiin laajasti: Ohjelmien isäntinä toimivat Enontekiön Kehitys Oy, Hämeenlinna – Helsinki Countryside, Visit Åland, Wild Taiga Kainuusta sekä Viking Line, jonka ohjelma sisälsi myös Turun sekä Tukholman. ToolBoxin itsensä järjestämä Helsinki –ohjelma tarjosi osallistujille puolestaan lounaan Hotel Arthurissa, kiertoajelun sekä tunnelmallisen vierailun Linnanmäellä.

Niin sanotuista fully hosted –ohjelmista pääsi nauttimaan yhteensä 26 ostajaa 9 eri maasta; heistä kaukaisin saapui Australiasta. Joissakin ohjelmissa osallistujalistaa täydensivät myös Nordic Bloggers Experience –ohjelman bloggaajat.

Puolet ostajista vastasi määräaikaan mennessä palautekyselyyn, jonka tulosten perusteella ohjelmat koettiin erinomaisen kiinnostaviksi ja hyvin toteutetuiksi. Ja mikä tärkeintä, ostajat ilmoittivat haluavansa tuotteita edustamiensa yritysten myytäviksi.

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari