MeetFinland 2014 - jo kahdeksatta kertaa!!

Julkaistu 24.5.2013

On hieno huomata, että jotakin missä on saanut olla mukana alusta asti suunnittelemassa ja toteuttamassakin jää elämään. Sellainen on juuri MeetFinland, joka taitanee olla nykyisin Suomen suurin incoming-tapahtuma ja osana Matka-messukonseptia. Inna-Pirjetta Lahti Suomen Messuilta  ja minä tapasimme ITB-messuilla 2005 ja siellä ideoimme tämän tilaisuuden. Oikeasti ideoimme paljon suurempiakin juttuja, mutta ne varmaan jäävät odottamaan parempia aikoja.

Ensimmäiset kaksi vuotta meikäläinen hoiti excel-taulukon avulla ostajat ja myyjät tapaamisiinsa. Vappu Vauhkonen Helsingin matkailutoimistosta ja sen jälkeen Funmedia ottivat hoitaakseen järjestelyt. Ihan uudelle tasolle tapahtuman nosti, kun Comma Group Oy otti vastuun tapahtuman teknisestä toteutuksesta, mutta edelleen sain olla mukana valitsemassa ostajia.

Nyt Suomen Messut on ottanut näkyvämmän roolin MeetFinland ja Global Workshop -tapahtumien myyjänä. Tapahtumat kuitenkin tuottaa varsinaisesti Funmedia Oy. Pirjo Hynönen on edelleen mukana nyt tässä uudessa konseptissa. Hänhän tuli tutuksi Comma Groupin tuottamassa MeetFinland -tapahtumissa tutuksi. Nyt siis Pirjo Funmedia Oy:n palkkalistoilla. 

Hinnoittelujärjestelmä on uusi osallistumiselle. Mielenkiintoista nähdä, miten se otetaan vastaan. Aikaisempiin vuosiin verraten edelleen täytyy olla näytteilleasettajana tai alanäytteilleasettajana, mutta hinnoissa on eroa näytteilleasettajien hyväksi.

Tässä vielä virallinen kutsu vuoden 2014 MeetFinland -tapahtumaan! Tervetuloa!

Meet Finland on Suomen suurin matkailualan kansainvälinen myyntitapahtuma, jossa Sinun on helppo luoda suhteita ja esitellä yrityksesi matkailutuotteita ja -palveluita ulkomaisille matkanjärjestäjille.

Nyt jo kahdeksatta kertaa järjestettävä Meet Finland toteutetaan konseptilla, jossa myyjät ja ostajat sopivat tapaamisensa etukäteen.

Meet Finland tarjoaa Sinulle Matkamessujen yhteyteen tehokkaan lisäpäivän, jonka aikana voit tavata 24 ostajaa 15 minuutin mittaisissa tapaamisissa. Verkostoitumispäivä jatkuu vielä yhteisellä Networking Cocktails -tilaisuudella. 

Workshop Day järjestetään keskiviikkona 15.1.2014 sisältäen sekä Meet Finland että Global Workshop -tapahtumat. Näihin tapahtumiin osallistuvat myyjät voivat tavata valitsemiaan ostajia molemmista tapahtumista.

Osallistuminen on mahdollista vain Matkamessujen näytteilleasettajille. 

https://www.surveypal.com/app/f?_d=0&_sid=176903698&_k=DJeQS5ry7rrBdBLp…

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari