Oppaaksi Finnmatkoille!

Julkaistu 30.5.2013

Pitihän sitä tuttua kaveria auttaa opashakuprosessissa!

 

 

Finnmatkat

Fritidsresor/Star Tour/Finnmatkat ryhmällä on noin 1,2 miljoonaa matkustajaa vuosittain Pohjoismaista. TEMA, Nazar ja tilauslentoyhtiö TUIfly Nordic kuuluvat myös Pohjoismaiseen ryhmään. Pohjoismainen matkanjärjestäjä ryhmä kuuluu maailman suurimpaan matkailukonserniin, TUI Travel Plc:n, jolla on 30 miljoonaa asiakasta vuodessa, 50 000 työntekijää ja joka tarjoaa matkoja 25 maasta.
 

 

Matkaopas

 

Matkaopas – vakituinen työpaikka varmassa auringossa!

Finnmatkoilla on aivan erityinen palveluhenki, jota kutsumme nimellä Blue Spirit. Ensimmäisestä päivästä lähtien olet osa tiimiä, joka yhdessä ratkaisee haastavia tilanteita ja jossa työskennellään hyvässä yhteishengessä. Lisäksi saat uusia kokemuksia ja usein elinikäisiä ystäviä.

Työsi on tärkeää
Oppaan työ on yksi yhtiömme tärkeimpiä tehtävä. Finnmatkoilla matkustavien hyvä lomakokemus on työmme lähtökohta. Oppaan päivät ovat vaihtelevia, riippuen siitä, missä työskentelet ja millaisia tehtäviä päivääsi kuuluu.

Palvelumme on räätälöity nykyaikaisen matkailijan tarpeisiin ja palvelun ydin on Guide Online. Tämä tarkoittaa,  että olet yhteydessä asiakkaisiin niin sähköpostitse, tekstiviestein kuin puhelimitsekin. Tämä tehtävä vaatii tehokkuutta, järjestelmällisyyttä ja tietysti tietokoneen ja puhelimen käyttöä.

Voit myös työskennellä Guest Relation -oppaana joissakin Blue Village ja Blue Village Exotic -hotelleistamme. Täällä olet osa tiimiä, jossa lisäksesi ovat  muut Guest Relation -oppaat, lastenkerhojen ohjaajat, Fun Break Host´it, Urheilu- ja aktiviteettiohjaajat sekä Showteam. Sinun tehtävänäsi on henkilökohtainen asiakaspalvelu, retkimyynti ja osallistuminen hotellin toimintaan sekä olla apuna asiakkaillemme.

Blue Star - hotelleissamme työskentelet monimuotoisissa oppaan tehtävissä aktiviteettiohjaajana. Työhösi kuuluvat  erilaisten kevyiden liikunnallisten aktiviteettien ja erilaisten tapahtumien järjestäminen ja organisointi. Nuorimmille asiakkaillemme järjestät esim. satutunteja, Bamse-jumppaa ja erilaisia seikkailuja True Stories konseptin mukaisesti.

Oppaan päivittäiset työtehtävät sisältävät opastuksia retkillä, asiakaspalvelua hotelleissa ja joitakin toimistotehtäviä.

Oppaat työskentelevät myös lentokentällä ottaen vastaan lomalle tulijoita ja saattaen heitä kotimatkalle. Sinun täytyy olla valmis työskentelemään näissä kaikissa tehtävissä. Joissakin kohteissamme kaikki oppaat osallistuvat kaikkiin näihin työtehtäviin, joissakin kohteissa työtehtäviä on jaettu.

Vastuullisille maailmanmatkaajille
Miltä kuulostaisi viettää vapaapäiviä paikassa, jonne päästäkseen toiset maksavat suuria summia? Mutta samalla sinun pitää olla valmis myös työskentemään pitkiä päiviä, joskus stressaavissakin olosuhteissa. Ja tietysti tämä työ vie pitkiksikin ajoiksi muiden kulttuurien pariin, kauaksi kotoa ja läheisistä.

Yli sata kohdetta
Jos yllämainittu kuvaus sopii sinuun ja täytät pääsyvaatimukset, olet tervetullut hakemaan opaskoulutukseemme, Blue Academy´iin. Läpäistyäsi kurssin takaamme sinulle työpaikan yhdessä Finnmatkojen 130:sta kohteessa, joita on 30:ssa eri maassa, ja pääset kokemaan mitä Blue Spirit on käytännössä.

 

 Edellytämme sinulta:

 • aikaisempaa työkokemusta
 • keskiasteen koulutusta tai vastaava
 • sujuva suomenkielen taitoa, suullista ja kirjallista
 • englanninkielen taitoa
 • ajokorttia ja ajokokemusta

Arvostamme lisäksi:

 • myyntikoulutusta tai kokemusta myyntityöstä
 • työkokemusta ContactCenter -työstä
 • työkokemusta hotellista
 • jonkin muun pohjoismaisen kielen taitoa, esim ruotsin
 • kokemusta työskentelystä ulkomailla
 • esiintymiskokemusta

Tällä hetkellä meillä on vapaana useita eri tehtäviä ulkomailla. Hakulomakkeen voit täyttää kotisivuillamme.  Perusvaatimusten lisäksi sinun tulee läpäistä myös järjestämämme persoonallisuustestit ja henkilökohtaiset haastattelut joilla kartoitamme näihin tehtäviin sopivia ominaisuuksia.

 

Viimeinen hakupäivä:
30.7.2013 

Arvioitu aloituspäivämäärä:
syys-lokakuu 

Sijainti:
ulkomailla 

Yhteyshenkilöt:
Kari Henner 
Puhelin: +358 30360323

 

 

 

 

 

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari