Pietariin uusi kuvernööri - miten käy matkailusta vastaavien päälliköiden?

Julkaistu 24.8.2011

Perinne on ollut se Pietarissa, että kun siellä vaihtuu kuvernööri, niin samalla kaikkien merkittävien osastojen päälliköt vaihtuvat. Käykö näin myös Marianna Ordzhonikidzelle, kun nykyinen kuvernööri Valentina Matvijenko siirtyy Moskovaan? Toivottavasti ei, sillä suhteista on aina hyötyä Venäjällä ja olen itsekin tehnyt töitä tutustumalla varsinkin Pietarissa paikalliseen julkiseen matkailuorganisaatioon.

Kuka on sitten nousemassa Pietarin johtoon? Entinen KGB:n upseeri ja pääministerin Vladimir Putinin tukija Georgi Poltavtšenko on noussut vahvimmaksi ehdokkaaksi Pietarin uudeksi kuvernööriksi. Virka vapautui, kun Pietaria kahdeksan vuotta johtanut Valentina Matvijenko nimitettiin Venäjän parlamentin ylemmän kamarin eli liittoneuvoston puhemieheksi. Nyt Poltavtšenkoon jo Pietarin kuvernöörin viransijainen.

Matkailuartikkeli

Virolaiset matkailijat: vertailu 2019 ja 2022 yöpymiset ja rahankäyttö

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari