Pop-up myymälä Lontooseen 4.4 - 10.4.2016! Mahdollisuus promota suoraan kuluttajille ... ja ammattilaisille.

Julkaistu 2.9.2015

Toteutumme Iso-Britannian markkinoille pop-up myymälän tavoitteena lisätä kesän 2016 myyntiä, matkailuvirtaa ja -viipymää Suomessa, jossa on eri päivinä erityisiä matkailuun ja suomalaiseen elämäntyyliin liittyviä teemapäiviä. Matkailuyritykset ja matkailukohteet sekä muut matkailun sidosryhmät voivat olla viikosta tietyt päivät Lontoossa tavoitellen sekä suoraan kuluttajia että olla järjestämässä myös paikalliselle medialle ja matkailualan ammattilaisille omia PR-tilaisuuksia. Varsinaisesti pop-myymälämme keskittyy suoriin kuluttajiin, jolle myös markkinointimme Lontoossa kohdistuu.

Aika: 4.4 - 10.4.2016

Paikka: Lontoo, keskustassa sijaitseva pop-up -myymälä

Teemoja: ehdotettuja teemoja ovat kesän aktiviteetit, kesän 2016 kulttuuritapahtumat, ruoka, muotoilu, teemavuosi, matkailuyrityksen lanseeraustilaisuus, matkailukohteen pr-tilaisuus kesän palvelujen osalta.

Hinta

Kuluttajille suunnattu teemapäivä, arviolta  yhteensä 5000 euroa + alv 24%/päivä. Mahdolliset yritys- ja matkailukohde-esitteet ovat koko viikon esillä pop-up -tilassa kuluttajille.

Media- ja B2B -tilaisuudet ko. teemapäivälle lisähinnasta, joka määräytyy tarpeen ja toteutuksen mukaan.

Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

Hinta sisältää: pop-up myymälätilan 4.4 - 10.4.2016, Suomi-teemaan rakennetun sisustuksen, esitevaraston, ToolBox:in edustajan palvelut tapahtuman aikana.

Hinta ei sisällä: matka- ja majoituskustannukset, ruokailut, rahtikustannukset

Lisähinnasta: B2B -tilaisuuksien järjestäminen esim. matkailuelinkeinolle, medialle ml. bloggarit, kassapäätteet mahdollista omaa myyntiä varten, jäähdytys, lämmitys, valmistus- ja säilytystilat esim. ruoka- ja juomatavaroita ja -aterioita varten.

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Blueberry Consulting:in sekä Lontoossa sijaitsevien alihankinta- ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

 

Lisätietoa: Kari Halonen, kari.halonen(at) toolboxtravel.fi tai 050-375 1328.

Matkailuartikkeli

HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2022 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari