Ruotsin matkailumarkkinat merkittävät Suomelle

Julkaistu 25.2.2014

Ruotsin markkinat ovat matkailullisesti erittäin merkittävät Suomelle. Ruotsin yöpymiset olivat viime vuonna yhteensä 531 000 yöpymistä. Ruotsalaisten yöpymiset keskittyvät erityisesti Länsi- ja Etelärannikoille ml. Pääkaupunkiseudun. Tänäkään vuonna MEK/VisitFinland ei toteuta siellä markkinointitoimenpiteitä. Joten tarjoamme tänä vuonna yhteistyökumppanimme kautta kaksi eri tilaisuutta:

 

  • ·         Skärgårdsmässan, 23-25.5.2014,  Tukholma  

Kolmipäiväinen tapahtuma, joka on suunnattu matkailualan ammattilaisille ja kuluttajille. Kohderyhmänä ovat ruotsalaiset perheet ja kesän 2014 sesonki. B2B-tilaisuuteen kootaan Suomesta kiinnostuneita matkanjärjestäjiä, tilausliikennebussiyhtiöiden edustajia, matkatoimistoja sekä mediaa. B2B-tapahtumaan osallistuminen edellyttää osallistumista myös kuluttajatilaisuuteen.                                                                                                                                             

Hinta:     Paikka teltassa alk. 2.000 € + alv 24 %, B2B-tapahtuma 1.000 € + alv 24 %alv     

Huom!:  Vähimmäisosallistujamäärä on neljä yritystä.

 

  • ·         Stockholm Travel Show, 8-10.5 ja 23-25.10, Centralen         

Tavoita ruotsalaiset kuluttajat kolmipäiväisessä tapahtumassa Tukholman päärautatieasemalla. Tapahtuman yhteyteen järjestetään myös B2B/media tapahtuma.             

Hinta:   Kolme eri hintakategoriaa. Tarkat hinnat ilmoitetaan myöhemmin.    

 

Kokoamme erityisesti toukokuun Skärgårdsmässaniin sekä Stockholm Travel Showhun nyt ilmoittautumisia, mutta teemme myös alustavia varauksia syksyn Stockholm Travel Show:hun. Tapahtumiin liittyvistä lisätiedoista Sinua palvelee Karla Ruutu, karla.ruutu [at] toolboxtravel.fi

puh. 041-491 2190. Tervetuloa mukaan!

 

Lisätietoa meidän noin 40 matkailumarkkinointitapahtumista ja –kampanjoista nettisivuillamme suomeksi ja englanniksi, www.toolboxtravel.fi

Matkailuartikkeli

HYÖDY ENEMMÄN MATKA WORKSHOP DAY 2022 -TAPAHTUMASTA – TOTEUTA PRE OR POST TOUR!

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari