Skål International - olen uusi Suomen kansallisen komitean presidentti 2012 - 2013

Julkaistu 5.11.2011

Skål International, maailman suurin matkailualan organisaatio, on myös levittäytynyt Suomeen. Yhdistyksiä on perustettu Helsinkiin ja Turkuun. Helsingin yhdistyksessä jäseniä on 101 ja Turussa 45. Järjestön toimintasääntöjen mukaisesti silloin kun on useampia yhdistyksiä maassa, tulisi myös järjestää yhteinen Kansallinen komitea. Tänä vuonna kansallisen komitean jäsenet ovat olleet Turusta Marja Eela-Kaskinen ja Susanna Saari. Helsingistä Stefan Ekholm, Kari Halonen ja Risto Välttilä.

Päätimme 4.11.2011 Helsingissä käydyssä kokouksessa yhdistyksiemme kannalta merkittävistä uudistuksista. Mm.

- Kansallisen komitean jäsenmäärää nostetaan yhdistyksien osalta kolmeen. Helsingin yhdistyksestä komiteassa ovat presidentti, varapresidentti ja sihteeri. Kansallista komiteaa johtaa valittu presidentti, joka vuosien 2012 - 2013 osalta olen minä.

- Tuemme Susanna Saaren valintaa toimia vuodesta 2012 lähtien Suomen Councellor:ina järjestössä. Councellor:in eri puolilla maailmaa kehittävät järjestömme toimintaa erilaisten projektien ja tehtävien kautta. Susanna on toiminut tässä tehtävässä nyt vt:nä, mutta näin hän saisi virallisen statuksen jatkossa.

- Pyrimme perustamaan uusia Skål International -yhdistyksiä muualle Suomeen ja minä sekä Susanna Saari tekisimme vierailuja eri puolille Suomea kertoaksemme järjestöstä.

- Young Skål -toimintaa kehitetään molempien yhdistyksien toimesta. Helsingin osalta, toimintaa johtaisi Ulla-Maija Rouhiainen, joka on hiljattain tullut yhdistyksemme jäseneksi.

- Merkittävä asia on myös viestintä, johon panostamme lisää mm. parantamalla internet-sivujamme.

- Kansallisen komitean vetovastuu siirtyy Helsinkiin kahdeksi vuodeksi, niin samalla siirtyy myös sen talous. Tavoitteena olisi parantaa kansallisen komitean taloustilannetta siten, että yhdistykset itsessään eivät olisi jäsenmaksuillaan (13 euroa/hlö) riippuvaisia kansallisen komitean tukemisesta. Toivottavasti tässä viimeisessä onnistumme!

 

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari