SUOMA-tuotetorikiertue

Julkaistu 3.2.2021

Kutsu kevään SUOMA-kiertueelle

Haastavasta tilanteesta huolimatta toivomme että SUOMA kokoaa jälleen yhteen matkailualan ammattilaiset ja palveluntarjoajat ympäri Suomen. Tule tapaamaan vanhoja ja uusia asiakkaita ja näe miksi kymmenet matkailuyritykset eivät koskaan jää pois SUOMA-kiertueelta! Kiertueen tavoitteena on lisätä matkailualueiden, käyntikohteiden ja matkailuyritysten ryhmämyyntiä. SUOMA on erinomainen paikka kertoa uutuuksista ja tutustua samalla kilpailijoiden tarjontaan. Tapahtuman toteuttaa Ykkösmedia Oy.
 
Vieraiksi tapahtumiin kutsutaan henkilöitä, jotka yrityksessään tai yhdistyksessään vastaavat matkojen, virkistyspäivien ja kokousten järjestämisestä. Tapahtuma on kutsuvieraille maksuton. Myyjiksi kutsumme alueorganisaatiota, matkailualueita, hotelleita, teattereita ja matkailuyrityksiä ympäri Suomen. Voit osallistua koko kiertueelle tai vaikka vain yhteen tapahtumaan.

KIERTUEPAIKKAKUNNAT 2021

7.4. JYVÄSKYLÄ
8.4. KUOPIO
9.4. OULU

HINNAT
Suoma ry:n jäsenyritykset: 590 € / pöytä / paikkakunta (Suoma ry:n jäsen vai ei?)
Muut: 680 € / pöytä / paikkakunta. Hintoihin lisätään alv 24%.

LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU
Lue lisää tapahtumasta osoitteessa www.ykkosmedia.fi/suoma tai ilmoittaudu suoraan yllä olevasta henkilökohtaisesta linkistä. Jos et tällä kertaa osallistu, valitse "ilmoita esteestä ", jolloin emme lähetä tapahtumasta muistutusta. Ilmoittaudu viimeistään 3.3.2021. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Pyrimme ilmoittamaan hyvissä ajoin mikäli kiertue joudutaan perumaan covid-19 -tilanteen vuoksi. 

Matkailuartikkeli

Kutsu: TOUREST 2021 -messut ja uutuutena digitaalinen workshop 14.5.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari