ToolBox jatkaa COTRI- ja ETOA-järjestöjen jäsenenä myös 2016

Julkaistu 5.12.2015

ToolBox -travel marketing & consulting jatkaa kahden ison järjestön partnerijäsenenä myös vuonna 2016.

COTRI, Chinese Outbound Tourism Research Institute on maailman suurin pelkästään kiinalaisten ulkomaan matkailuun erikoistunut organisaatio, joka koostuu partneriyrityksistä eri puolilla maailmaa sekä Hampurissa ja Kiinassa toimiviin keskusyksiköihin. ToolBox -travel marketing & consulting toimii kaikissa Baltian maissa, Pohjoismaissa ja Venäjällä COTRIn edustajana tarjoten palveluja erityisesti koulutuksen sekä tutkimuksen parissa mutta myös tarjoten markkinointitoimenpiteitä kuten COTTM-messut, joka on Kiinan suurin vain kiinalaisten ulkomaan matkailuun keskittynyt messutapahtuma huhtikuussa Pekingissä. ToolBox tarjoaa messujen lisäksi yhteistyössä Haaga-Perhon kanssa Chinese Tourist Welcome-kurssia. Myös tuotamme viraalikampanjointia sekä ns. teknisten vierailujen toteuttamiseen liittyviä työpajoja.

ETOA-järjestö on keskittynyt edistämään eurooppalaisten matkanjärjestäjien toimintaa. Järjestö tuottaa jonkin verran tutkimuksia ja on läheisessä yhteistyössä mm. European Cities Marketing -järjestössä, jossa on mukana muutamia suomalaisiakin kaupunkia. ETOA ja ToolBox tarjoavat sekä jäsenilleen että ei-jäsenille markkinointitapahtumia seuraavasti:

  • Travel Showcase workshopit joko Lontoossa tai sitten Suomessa, matkailukohteessa. Myyntitapahtumaan on liitettynä myös tutustumismatka ennen tai jälkeen workshopin matkailukohteeseen. Soveltuu sekä ETOA-jäsenille että ei-jäsenille.
  • City-Fair, kesäkuussa 2016 Lontoossa. Merkittäviä, globaalisiakin toimijoita, matkanjärjestäjiä, onlinematkanjärjestäjiä ostajina. Kaksipäiväinen tapahtuma, josta voi valita molemmat tai vain yhden päivän. Tapahtuma koostuu gaalaillallisesta sekä workshop-päivästä. Soveltuu ETOA-jäsenille että ei-jäsenille.
  • GEM, lokakuu 2016, Lontoossa. 250 kansainvälistä ostajaa ja noin 350 eurooppalaista myyjää kokoontuu yhden päivän mittaiseen workshop-tilaisuuteen. Vain ETOA-jäsenille.
  • HEM, helmikuu 2016, Pariisissa. Tarkoitettu vain eurooppalaisille majoitusyrityksille. Vain ETOA-jäsenille.
ToolBox edustaa ETOA-järjestön tapahtumia Baltian maissa, Pohjoismaissa ja Venäjällä.
Lisätietoa ja ilmoittautumisia tapahtumiiin: Kari Halonen, kari.halonen(at)toolboxtravel.fi
Matkailuartikkeli

Virolaiset matkailijat: vertailu 2019 ja 2022 yöpymiset ja rahankäyttö

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari