ToolBox liittyi "COTRI-perheeseen"

Julkaistu 25.6.2013

Vuoden 2013 maaliskuussa, Berliinin ITB-messuilla ToolBox-travel marketing & consulting allekirjoitti sopimuksen kiinan matkailuun erikoistuneen COTRI - Chinees Outbound Tourism Research Institute -yrityksen kanssa. Tavoitteena on tuottaa Suomeen, Baltian maihin sekä Länsi-Venäjälle uutta koulutusohjelmaa, jossa huomioitaisiin kiinalaisten matkailijoiden palvelutarve paremmin sekä tuloalueen omat mahdollisuudet sekä rajoitteet palveluiden tuottamisen näkökulmasta. Koulutus tarjoaa sekä yritykselle ja sen henkilökunnalle aina uutta tietoa kiinalaisten matkailusta ulkomailla sekä mahdollistaa myös laatukriteereihin pohjautuvat sertifikaatin, joka hyödyntää sekä yritystä että sen työntekijöitä.

Videolla esiintyy COTRI:n "isä" eli professori Wolfgang Artl. Hän kertoo siinä COTRIn tämän hetkisestä tilanteesta, Kiinan markkinoista sekä koulutusohjelmien tämänhetkisestä tilasta. Jos kiinnostuit ohjelmasta, niin voit olla yhteydessä toimistoomme lähetämällä sähköpostia: office(at)toolboxtravel.fi 

Lisää aiheesta:

Videot
Matkailuartikkeli

Virolaiset matkailijat: vertailu 2019 ja 2022 yöpymiset ja rahankäyttö

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari