Tuotekehityksestä lisäapua myyntiin - MeetFinland 2014

Julkaistu 27.6.2013

MeetFinland 2014 -tapahtuman yhteydessä, olemme suunnitelleet valmistelevaa tuotekehitysapua syyskuu - joulukuu 2013 väliselle ajalle.

Tarjoamme pre- ja post tourien järjestäjille erillistä tuotekehitysmahdollisuutta. Partneriyrityksemme edustaja saapuu etukäteen alueelle tutustumaan ehdotettaviin ohjelmiin ja palveluihin ja auttaa niiden kehittämisessä paremmin haluttua kohderyhmää palvelevaksi. Tavoitteena on helpottaa tuotteiden pääsyä nopeammin matkanjärjestäjien ja matkatoimistojen myyntiin sekä herättää suurempaa kiinnostusta ja laajempaa näkyvyyttä ulkomaisessa mediassa tammikuisen vierailun yhteydessä.

 

KUSTANNUKSET

Tuotekehittelypaketin hinta on 2.500-3.000 € + alv 24 %

  • Kesto 2-3 vuorokautta
  • Asiantuntijana joko suomalainen tai markkina-alueelta oleva markkinoinnin, myynnin ja tuotekehityksen asiantuntija. Markkina-alueet ovat Alankomaat, Arabiemiraatit, Belgia, Espanja, Etelä-Korea, Iso-Britannia, Intia, Italia, Japani, Kiina, Ranska, Ruotsi, Tanska ja Yhdysvallat.
  • Tavoitteena kehittää pre- ja post touriin soveltuvia tuotteita parempaan myyntikuntoon
  • Ajankohta syys- joulukuu 2013
  • HUOM! Mahdolliset matkustus- ja majoituskustannukset markkina-alueelta kohteeseen sekä asiantuntijan majoitus- ja matkustuskustannuksista kohteessa eivät sisälly hintaan.

 

Haemme myös tähän TEMin kansainvälistymisavustusta soveltuvin osin. Avustus on riippuvainen yritysten ja matkailualueen kelpoisuudesta TEMin rahoituskriteereihin sekä de minimis –sääntöön. Tuotekehitysohjelmaa voi toteuttaa myös ilman TEMin rahoitusohjelmassa mukana oloa.

 

Matkailuartikkeli

Virolaiset matkailijat: vertailu 2019 ja 2022 yöpymiset ja rahankäyttö

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari