Uusimme internetsivumme

Julkaistu 13.6.2017

Kuusi vuotta on kulunut edellisestä uudistuksestamme, joten oli jo aikakin, vai mitä?

Nyt teimme isomman muutoksen sivustomme graafiseen ilmeeseen ja tekstien sijoitteluun. Myös nettisivujemme tuottaja Thule Digital, Torsti Niiranen, lisäsi tapahtumiin ja markkinointitoimenpiteitten ilmoittautumiseen lomakkeita ja linkkejä. Laajensimme kuva- ja videomateriaalitarjontaa sekä niiden sijoittelua sivustolla. Tämä sivusto pitäisi skaalautua myös paremmin puhelimella katsottavaksi. Mikä tärkeintä pääsimme hankalasti luettavasta fontista eroon! Koska sivustomme on sisältänyt satoja artikkeleita, markkinointitoimenpiteitä yli 20 maahan, niin vielä on meillä savottaa kirjoitusvirheiden ja päivämäärien kanssa. 

Jatkamme pienen tauon jälkeen Suomen 50 matkailukohteen tarkastelua viime vuoden tietojen perusteella ja vertaamme niitä vuoden 2015 tietoihin. Millä menestysresepteillä eri kohteet toimivat ja millaisten haasteiden kanssa eri markkinat altistavat ne? Kaikki eri matkailuartikkelit saavat jatkossa löydettävyyttä helpottavat taginsa, tunnisteen, jolloin aiheeseen liittyvät tiedot on helpompi löytää.

Kiitokset Thule Digital Oy:n Torsti Niiraselle. Myös ToolBox:in Tuula Mieskonen teki upean työn luodessaan ehdotuksia graafisen ilmeen ja tietojen sijoittelujen osalta.

Lisää aiheesta:

Markkinointi
Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari