Uutuutena matkailuorganisaatioille ja matkailuyrityksille räätälöidyt valmennusohjelmat

Julkaistu 15.11.2011

"Valmennus"-otsikon alle on koottu joukko matkailun alueorganisaatioille ja matkailuyrityksille koottuja valmennusohjelmia, joihin osaan on liitetty myös markkinointitoimenpiteiden tekeminen kohdemarkkinoilla. Näissä paketeissa on huomioitu TEM:in rahoitusinstrumentit vientitoiminnan kehittämiseksi, joihin varsinkin pk-yritykset ovat oikeutettuja. Valtion tukirahoitukset ovat verotettavaa tuloa, joka on yrityksen syytä ottaa huomioon.

Valmennukset sisältävät kultturien välisen viestinnän osion, markkina-aluekatsauksen, sopivan markkinointimixin luomisen hyödyntäen perinteisiä ja sähköisiä markkinointivälineitä. Valmennukset kestävät yhdestä päivästä aina kuuteen päivään. Ne voidaan toteuttaa yksittäisinäkin koulutuspäivinä. Valmennukset toteutetaan Helsingissä, mutta ne voidaan räätälöidysti tehdä myös muualla Suomessa.

Matkailuartikkeli

Kutsu: Matkailun Kehittämispäivä 14.6.2021

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari