Tuotekehitys ja yritysten palveluketjut

Tuotekehitys ja yritysten palveluketjut

ToolBox Consulting Oy on erikoistunut kuvaamaan palveluyrityksessä olevat kriittiset pisteet asiakaspalvelun ja sen ketjuttamisen osalta. Yritys voi käyttää palveluamme mm:

  • asiakaspalveluhenkilökunnan rekrytoinnissa
  • palvelujen tuotetestauksessa
  • asiakaspalveluprosessin kuvauksissa ja toteutuksissa
  • ns. mystery shopping -tutkimuksissa
  • asiakaspalvelukoulutuksissa
  • tuotekehitystyöpajoissa

Inklusiivinen matkailu

Inklusiivisen matkailun webinaarit, kesto 3 h, verkkototeutus
Tässä webinaarissa perehdytään inklusiiviseen matkailuun uuden suunnitteluoppaan pohjalta. Tavoitteena on kasvattaa asiakasymmärrystä ja lopputuloksena inklusiivinen matkailu on avautunut käsitteenä ja konkretiana osallistujille. 
Webinaarin toteuttajat: Kari Halonen, Toolbox Consulting Oy, Jukka Parviainen, Ellare Oy
Hinta 1500, alv 0%, ei sisällä matkakustannusten korvauksia, jos valmennukset tapahtuvat asiakkaan luona.
   
Inklusiivisen matkailun webinaarit, 2 x kesto 3 h, verkkototeutus
Webinaareissa perehdytään asiakkaisiin ja markkinoihin, erityiskohderyhmien huomioimiseen asiakaspalvelussa, digitaalisessa saavutettavuudessa, fyysisissä tilaratkaisuissa sekä palveluissa ja tuotteissa. Ihmisten moninaisuuden huomioon ottava markkinointi ja viestintä on myös näiden webinaarien keskeistä sisältöä. 
 
Tavoitteena on antaa uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja. Jo pienillä teoilla voi saada suuria vaikutuksia aikaan. Webinaari on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee uskontoja ja HLBTQ+ -matkailua. Toisessa osassa perehdytään esteettömyyteen ja viestintään. 
 
Webinaarin/työpajan toteuttajat: Kari Halonen, Toolbox Consulting Oy, 3 h ja Jukka Parviainen, Ellare Oy, 3h 
Hinta 2000, alv 0%, ei sisällä matkakustannusten korvauksia
 
Inklusiivisen matkailun webinaarit 2 x 1 tpv, verkkototeutus
Webinaareissa tai työpajoissa perehdytään tarkemmin asiakkaisiin ja markkinoihin, erityiskohderyhmien huomioimiseen asiakaspalvelussa, digitaalisessa saavutettavuudessa, fyysisissä tilaratkaisuissa sekä palveluissa ja tuotteissa. Ihmisten moninaisuuden huomioon ottava markkinointi ja viestintä on myös näiden webinaarien keskeistä sisältöä. Lisäksi työpajaosuudessa mietitään oman yrityksen tai matkailukohteen kehittämistarpeita ja potentiaalisimpia kohderyhmiä ja mitä heidän saavuttamiseksi pitäisi tehdä.
 
Tavoitteena on antaa uusia näkökulmia ja konkreettisia työkaluja. Jo pienillä teoilla voi saada suuria vaikutuksia aikaan. Webinaari on jaettu kahteen osaan. Ensimmäinen osa käsittelee uskontoja ja HLBTQ+ -matkailua. Toisessa osassa perehdytään esteettömyyteen ja viestintään. 
Webinaarien/työpajojen toteuttajat: Kari Halonen, Toolbox Consulting Oy,1 X 1 tpv, tai 2 x 3 h ja Jukka Parviainen, Ellare Oy, 1 X 1 tpv, tai 2 x 3 h
Hinta 3000, alv 0%, ei sisällä matkakustannusten korvauksia.

Ota yhteyttä, niin annamme mielellämme lisätietoa!

office [at] toolboxtravel.fi

Kylämatkailun kehittäminen -  ABC-kirja

Työkirja on toteutettu Lomalaidun ry:n projektina ja julkaistu yhdistyksen verkkosivuilla www.lomaidun.fi. ToolBox Consulting Oy toteutti työkirjan teon ja kirjoittamisen.

Kylämatkailun ABC-kirja (pdf)

Kuva: Visit Helsinki kuvapankki

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari