Yritys

Yritys

ToolBox Consulting Oy on jo nimensä mukaisesti lähtenyt alusta pitäen kansainvälisyyteen. Yrityksen nimen takana on suomalaista matkailualan osaamista yli 20 vuoden ajalta. Yritys oli alunperin nimeltään ToolBox -travel marketing & consulting. Yritys vaihtoi nimeä 1.9.2019. Tavoitteena on tarjota matkailun toimialalle vaihtoehtoja niin matkailun tuotekehitykseen, alueelliseen strategiseen suunnitteluun kuin yritysten kansainvälistymisponnistuksille. Tällä hetkellä alueiden ja matkailukeskusten oman imagon ja brändin rakentaminen on ajankohtaista. Toisaalta vastuullisen liiketoiminnan ajatusten integroiminen matkailuyritysten palveluosaamiseen koetaan haasteena. Viime aikoina olemme kiinnostuneet inklusiivisesta matkailusta ja Slow Travel -teemoista. Miten matkailijan aikakäsitettä ja elämyksellisyyden kokemista voidaan rinnastaa toisiinsa? 

Panostamme vahvasti verkostomaiseen kokemiseen ja yhteistyöstä saatavaan hyötyyn. Olemme luoneet kotimaisen ja ulkomaisen matkailualan osaajien verkoston, jossa sekä osaamista että kokemusta palvelu- ja matkailualalta on runsaasti. Matkailualan "Harmaat Eminenssit" voisi olla yksi kuvaava nimitys ryhmälle, mutta toisaalta asiantuntijamme eivät missään tapauksessa ole "harmaita" persoonaltaan. 

Kansainvälisyys on nähtävillä ToolBoxin tarpeesta hakeutua myös kansainväliseen järjestötoimintaan ja halusta päästä vaikuttamaan matkailun kehittämiseen niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Varsinkin matkailututkimuksen ja matkailutrendien osalta jäsenyydet antavat laajan näkökulman moniin paikallisiin kehittämisen kohtiin ja ongelmiin. 

Haluamme tarjota ponnahduslaudan matkailualan opiskelijoille ja matkailualalla uusia suuntia etsiville henkiöille tarjoamalla työmahdollisuuksia projekteissa, selvitystöissä sekä markkinointitoimenpiteissä. Arvostamme matkailualan koulutusta ja toivommekin, että kaikki koulutuksen hankkineet työllistyisivät alalle. 

ToolBox Consulting Oy

Maininkitie 2 C 22, FIN-02320 Espoo Finland
Puhelin: 050 – 375 1328
E-mail: kari.halonen [at] toolboxtravel.fi tai office [at] toolboxtravel.fi

Facebook: Toolboxtravel

Linkedin-ryhmät: Finland travel marketing & consulting ja Helsinki tourism marketing & development

Twitter: HelsinkiFunClub ja ToolBox Travel

Y-tunnus: 3013795-6

Matkailuartikkeli

Uusi online workshop-tapahtuma 1.11.2022 Active & Nature & Sport Tourism Workshop Online 2022

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari