Historia

ToolBox-travel marketing & consulting perustettiin vuonna 2000. Toiminta lähti liikkeelle alunperin Saksassa toteutetuista matkailuseminaareista sekä toiminnasta Porvoon virallisena oppaana. Nykyisin yrityksen lähtökohta on ollut tuottaa matkailukoulutusta sekä osallistumisia matkailuseminaareihin. Koulutusten sekä valmennusten painopisteinä ovat olleet alueelliset matkailustrategiat, palveluyritysten toiminnan taloudellinen ja laadullinen kehittäminen sekä tapahtumien asiakaspalveluketjujen kehittäminen.

Yritysvalmennuksessa ToolBox oli mukana mm. Palvelua Sydämellä -koulutuksessa. Yritys on myös ollut hankkimassa vastaavaa koulutusohjelmaa Skotlannista. Kolmesta koulutuspäivästä koostuva "Welcome Host" on erityisesti suunnattu matkailualalle hakeutuville nuorille. Welcome Host -koulutuksia on toteutettu Kalajoella, Reisjärvellä ja Haukivuorella. Nykyisin koulutukset kulkevat nimellä "Main Entrance".

Työkokemusta on erityisesti kansainvälisiltä markkinoilta, tuotekehityksestä sekä alueorganisaatioiden kehittämisistä. Uusi mahdollisuus on mittava yhteistyökumppaneiden joukko niin kotimaassa kuin ulkomailla, joka on mahdollistanut yritystoiminnan laajemman toiminnan. Tutustu partnerilistaukseen Markkinointi- ja Yhteistyön muodot -sivuilla.

Yritys vaihtoi nimeä heinäkuussa 2020 ja on nykyisin ToolBox Consulting Oy.

Yritys toimii tällä hetkellä yli 20 maassa ja sillä on partneriyrityksiä 16 maassa. Toteutuksena ovat mm. messu- ja workshoptilaisuudet, myyntikäynnit, markkina-analyysit, kampanjat kohdemaissa. Lisäksi teemme tutkimustoimintaa sekä matkailun kehittämistoimenpiteitä ja -koulutuksia. Liiketoiminta-alueina ovat Suomen lisäksi muut Pohjoismaat, Baltia sekä Venäjä.

Matkailuartikkeli

Uusi online workshop-tapahtuma 1.11.2022 Active & Nature & Sport Tourism Workshop Online 2022

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Maininkitie 2 C 22
FIN-02320 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari