Yhteistyökumppanit

ToolBox-travel marketing & consulting tekee yhteistyötä ja suosittelee seuraavia yrityksiä ja toimijoita.

Bo Dong

Bo Dong

20 vuotta Suomessa asuneella kiinalaisella Bo Dongilla on takanaan monipuoliset matkailualan opinnot ja hän on valmistunut mm. restonomiksi Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta. Bo on työskennellyt Hotel Kämpissä ja tax free shopping -palveluyritys Global Bluessa sekä eri tehtävissä Haaga-Heliassa. Bo tekee yhteistyötä ToolBoxin kanssa Chinese Tourist Welcome -valmennuksen osalta.

China Tekway, Erlin Yang / Kiina

Yritys toteuttaa sekä julkisen että yksityisen sektorille räätälöityjä projekteja Kiinassa ja Suomessa. China Tekwaylla on myös omaa incoming-toimintaa Suomessa ns. Special Interest -ryhmien ja koulutusten muodossa. Tarjoaa suomalaisille mm. kulttuurien välistä viestintäkoulutusta, vientihankkeita ja mm. Joulumaa-projektia Pohjois-Kiinassa.

COTRI China Outbound Tourism Research Institute

COTRI China Outbound Tourism Research Institute on maailman johtava, itsenäinen tutkimusinsituutti, jonka toiminnan kohteita ovat tieto, koulutus, laadunarviointi, tutkimus ja konsultointi liittyen Kiinan outbound -matkailumarkkinoihin. COTRI:n pääkonttori sijaitsee Saksan Heidessä ja sillä on toimistot myös Pekingissä, Shanghaissa ja Guangzhoussa. COTRI:lla on globaali COTRI Country Partners –verkosto ja se toimii läheisessä yhteistyössä kansainvälisten organisaatioiden, kuten UNWTO:n, PATA:n ja ETOA:n, kanssa. Lue lisää: http://www.china-outbound.com/146.html

Destination to market / Saksa

Tanja Brunnhuberin yritys Destination to market sijaitsee Saksassa Munchenin läheisyydessä. Matkailun edustus- ja markkinointitoimistona yritys on erikoistunut markkinointitoimenpiteisiin kansainvälisille matkailualan asiakkaille maailmanlaajuisesti. Destination to market kehittää myynti- ja markkinointitoimenpiteitä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Toiminnan tavoitteena on mitatusti lisätä matkailutuotteiden tai -kohteiden käyttäjämääriä.

FIN-S Marknad & Kommunikation / Ruotsi

Suhdetoiminta- ja viestintätoimisto FIN-S Marknad & Kommunikation toimii matkailuelinkeinon  piirissä ja on erikoistunut Suomi-Ruotsi -suhteisiin. Yritys auttaa näkymään  paremmin ja tehostamaan kauppaa Itämeren alueen markkinoilla eli Ruotsissa, muualla Pohjolassa sekä Baltiassa.

Global Marketing Initiatives / Yhdysvallat

Kerstin Nordin tarjoaa 40 vuoden kokemuksella palveluja mm. markkinoinnissa, vieraidenhoitopalvelussa, matkailussa ja insentiivimatkailussa, hotellibisneksessä, kohdemarkkinoinnissa ja -hallinnassa. Hänen yrityksensä Global Marketing Initiatives, Inc. toimii mm. kohdemarkkinoinnin, mainonnan, tapahtumatuotannon, kokoussuunnittelun ja edustuksen saralla.

Helsinki Suburban

Viestinnän ammattilainen, erikoisuutena ulkolaisen median ja matkailualan tutustumisvierailut. Monipuolinen sisällöntuotto niin sähköisiin kuin perinteisiin medioihin, valokuvaaminen sekä luova kirjoittaminen. Kulttuuritutkimuksen maisteri ja monimutoisen kaupunkikulttuurin puolesta puhuja.

Innastus Oy

Innastus on Inna-Pirjetta Lahden perustama, asiakaskohtaamisten laatuun keskittyvä kohtaamistoimisto, joka luo yritykselle innostusta ja edellytyksiä onnistuneisiin asiakastapaamisiin. Toimisto tarjoaa asiakkailleen ideointia, suunnittelua, projektinjohtoa sekä valmennusta yhdistettynä monipuolisiin markkinointiviestinnän keinoihin.

International Marketing Projects Oy

Matkailualan myynti- ja markkinointiorganisaatio, jonka perustajalla on monivuotinen kokemus lentoyhtiöiden ja matkailualan organisaatioiden operatiivisesta sekä myynti- ja markkinointitoiminnasta Aasiassa, Euroopassa, Skandinaviassa ja Suomessa.  Markkina-alueena on Etelä-Korea.

Laura Kolbe

Helsinkiläinen yliopiston opettaja, historiantutkija ja tietokirjailija, Helsingin yliopiston Euroopan historian professori ja Helsingin kaupunginvaltuutettu.

Marjo Ranta-Irwin, Blueberry Consulting

Iso-Britannian matkailumarkkinoiden tuntemus, englanninkielisten sivustojen optimointi, inboud-markkinoinnin hyödyntäminen ja sähköinen markkinointi.

Markit Oy, Mari Hongisto / Italia

Todellinen Italian markkinoiden asiantuntija, joka tuntee sekä perinteiset matkanjärjestäjät että median sekä cross marketing -yhteistyökumppanit.

Merja Pollok

Saksan matkailumarkkinoiden sekä Arabiemiraattien, Qatarin ja Omanin tuntija. Kansainvälisen matkanjärjestäjätoiminnan asiantuntija. Saksan-, suomen- ja englanninkieliset opastukset sekä Suomessa että ulkomailla. Suosittu luennoitsija.

Mondel Travel Consulting

Kiina matkailumarkkinointi, Helsingin virallinen opas (opastuskielet englanti ja kiina), mandariininkiinan opetus, kulttuurien välinen viestintä. Li Bai-Saturo.

Randy Yau / Kiina

Hong Kong ja Etelä-Kiina erikoisosaamisalueena. Matkanjärjestäjä- ja mediakontaktit, PR-tapahtumat ko. alueella.

Sami Auvinen / Espanja, Portugali, Latinalainen Amerikka

Sami on asunut Espanjassa vuodesta 2000. Sami edustaa Inseltrade -nimistä yritystä. Kokemusta hänellä on matkailusektorin tehtävistä espanjalais-suomalaisen incoming-toimiston markkinointijohtajana, Visit Finlandin Espanjan ja Portugalin markkinoista vastaavana sekä Finprossa vanhempana konsulttina. Nykyään Sami vetää erilaisia kansainvälisiä liiketoiminnan kehittämisprojekteja Euroopassa ja Kiinassa.

http://www.inseltrade.com/

Standup etcetera Ltd/Fullhouse

Yrityksen painopisteenä on TV-tuotannot ja standup -komiikka yhdessä esiintyvien artistien kanssa. Yrityksen tuotantoihin kuuluu myös  Tomaatteja! Tomaatteja! -festivaali, joka järjestetään Hämeenlinnassa vuosittain.

Thule Digital Oy

Thule Digital on sähköisiä verkkopalveluja tarjoava suunnittelutoimisto, joka innovoi, suunnittelee ja toteuttaa erottuvia asiakasratkaisuja. www.thuledigital.fi

Travel & Stay

Travel & Stay tarjoaa vahvan matkailuosaamisen asiantuntijapalveluja ja vientiagenttitoimintaa vapaa-ajan matkailun B2B- liiketoiminnassa globaaleilta markkinoilta.

Ulla-Maija Rouhiainen Consulting

Monipuolinen matkailutoimialan osaaja. Matkailutietokirjailija, saunapalvelujen erikoisasiantuntija, Helsingin virallinen opas, opetus- ja konsultointitehtäviä.

Utemarketing Oy

Lapin alueella toimiva matkailun konsultointiyritys. Liiketoiminnan kehittämisestä matkaopaspalveluihin.

Whatamap.com

Whatamap on perustettu vuonna 2007. Tuotamme matkailualan sovelluksia sekä kohteelle, kuluttajalle että matkailualan yrityksille. Sovelluksemme toimivat kaikissa nykyisissä mobiilialustoissa, taulutietokoneissa, nettisivuilla ja suurissa touch screeneissä. Sovelluksemme toimivat myös offline joka tarkoittaa että niiden käytössä ei tarvita nettiyhteyttä ja näin vältytään maksuista netin käytöstä.

Matkailuartikkeli

Espanjalaisten matkailu Suomessa 2019, 2022 ja 2023 - tulevaisuuden odotukset

Lue koko artikkeli

ToolBox-travel Consulting Oy on erikoistunut palvelu- ja matkailuyritysten sekä matkailualueiden toimintaedellytysten parantamiseen. Painopiste kaikessa toiminnassa on kansainvälisyys ja kehittyminen.

 

ToolBox Consulting Oy
Kalaonnentie 9 B 63
FIN-02230 Espoo Finland
Puh. +358 50 375 1328
office [at] toolboxtravel.fi
» Katso tarkemmat yhteystiedot täältä

 

Kotisivut Sivumestari