Newsletters — February 2, 2017

Tere tulemast turismimessile Tourest 2017!

Soome kutsub Teid külastama turismimessi Tourest 2017. Ootame Teid meie messiboksis number K6 (messi peahallis).Väärt vaatamist:Archipelago Finland, Matilda Åberg, info [at] pargas.fi, (Maaturism, Turismiinfo, Loodusturism, Kultuuriturism)Kouvola Turismiinfokeskus, Raija Sierman, tourism [at] kinno.fi,(Turismiinfo)Muumimaailma, Ann-Karin Koskinen, toimisto [at] muumimaailma.fi, (Meelelahutus)Sea Life Helsinki, Mirka Paasikangas, info [at] sealife.fi, (Väljaminev turism, Meelelahutus)ToolBox –travel marketing & consulting, Kari Halonen, kari.halonen [at] toolboxtravel.fi, (Turismekspert, Müük)Tykkimäki Lõbustus- ja Veepark, Sakari Pasanen, huvipuisto [at] tykkimaki.fi, (Meelelahutus)Visit Turku, Olga Henriksson, tourist.info [at] turku.fi, (Turismiorganisatsioon, Turismiinfo, Konverentsiturism)Linnanmäki lõbustuspark, Miia Keskitalo, myyntipalvelu [at] linnanmaki.fi, (Meelelahutus)Holiday Village Meripesä, Markku Lindroos, markku.lindroos [at] meripesa.fi (Majutus)Suomen Leirintäalueyhdistys, Antti Saukkonen, antti.saukkonen [at] camping.fi (Majutus) Informatsioon: https://www.toolboxtravel.fi/en/news/estonian-outbound-market-finland Mess on avatud:10.2. – 11.2.2017                         10.00 – 18.0012.2.2017                                       10.00 – 16.00  Tere tulemast turismimessile Tourest 2017! Kari HalonenToolBox –travel marketing & consultingkari.halonen [at] toolboxtravel.fiTel. +358 50 375 1328